Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ştiu că am multe kilograme în plus”. El este portarul inedit al Dumbrăviţei vs CFR Cluj. Explicaţii după ce campioana i-a umplut poarta cu goluri: ”Din postura mea...”

”Ştiu că am multe kilograme în plus”. El este portarul inedit al Dumbrăviţei vs CFR Cluj. Explicaţii după ce campioana i-a umplut poarta cu goluri: ”Din postura mea...”

Fotbal intern

Comentarii

Meciul CSC Dumbrăviţa - CFR Cluj, din grupele Cupei României a fost unul special pentru Alexandru Ciu, un portar care a avut şansa şi ”onoarea”, cum explică el, să joacă împotriva camioanei României, deşi are un surplus de multe kilograme.

CSC Dumbrăviţa şi CFR Cluj s-au întâlnit în etapa a doua din grupa C a Cupei României. Deşi prima repriză a fost lipsită de goluri, a fost presărată de alte evenimente importante.

În minutul 35, portarul Dumbrăviţei, Robert Mikloş, în vârstă de 23 de ani, a suferit o accidentare cumplită după o ciocnire dură, la cap, cu Mistrati, jucătorul lui Dan Petrescu, şi a fost scos de pe teren cu ambulanţa.

În condiţiile în care nu a mai putut continua partida, în locul său, în minutul 41, şi-a făcut apariţia pe teren portarul de rezervă, Alexandru Ciui, care a stârnit reacţii multiple, prin prisma kilogramelor în plus pe care le posedă.

Deşi a scăpat fără gol până la pauză, după ieşirea de la vestiare, Ciui a fost nevoit să scoată mingea din propria plasă de cinci ori.

Prima dată a lovit Hoban (40 de ani în decembrie), în minutul 50, cu un şut din afara careului, la care portarul a rămas fără reacţie.

Pe urmă, după mai multe ratăril, Malele a reuşit să înscrie pentru 2-0. Restul golurilor până la cinci le-a dat Bîrligea, care a fost autorul unui hat-trick, totul în doar câteva minute.

Reacţia portarului inedit al Dumbrăviţei vs CFR Cluj. Explicaţii după ce campioana i-a umplut poarta cu goluri: ”Ştiu că am multe kilograme în plus”

Astfel, CFR Cluj s-a impus în faţa divizionarei secunde SC Dumbrăviţa, scor 5-0, iar la finalul meciului de pe Gruia, Alexandru Ciui a tras concluziile şi a explicat care este rolul lui în cadrul clubului din Timiş.

”După cum arată scorul, un meci destul de greu, mai ales din postura mea. Ţin să menţionez că principala mea activitate este cea de antrenor cu portarii, dar circumstanţele m-au adus, să zic, pe teren.

A fost pur şi simplu o onoare să joc împortriva campioanei României, mai ales împotriva lui Bălgrădean, fiind amândoi din Sânnicolau Mare, de unde sunt şi eu. Ne cunoaştem, el mă cunoaşte de când eram copil mic.

Ştiu că am multe kilograme în plus, atât pentru viaţa cotidiană de zi cu zi, dar mai pentru un jucător de fotbal. Muncesc de dimineaţa, mă trezesc dimineaţa la cinci jumate. Am şi job, lucrez în învăţământ, vin şi la fotbal, mă strădui să îmi fac un rost în viaţă.

Pur şi simplu o onoare pentru mine să fiu pe teren în seara asta. Din câte ştiu, colegul meu (n.r. Robert Mikloş) este bine şi sper din tot sufletul să fie aşa.

Am făcut cât am putut. Ne-au dominat la toate capitolele fotbalistice, şi fizic, şi tactic, şi psihologic. Ne pare rău că am căzut acolo în ultimele zece minute. Ţin să îmi felicit colegii pentru dăruinţă, atitudine. Sunt convins că fiecare în parte a dat cât a putut în această seară”, a declarat Ciui, după meci.

Afla mai multe despre: dumbravita cfr clujcupa romanieialex ciui 

viewscnt
Articole similare