Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pleacă". Mititelu, anunţ de ULTIMA ORĂ: Napoli, lovit în plin după ce a acceptat oferta!

"Pleacă". Mititelu, anunţ de ULTIMA ORĂ: Napoli, lovit în plin după ce a acceptat oferta!

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu (54 de ani) a anunţat că Juan Bauza (26 de ani) va pleca de la FCU Craiova 1948, în perioada de mercato din iarnă sau din vara lui 2023. Astfel, Nicolo Napolki, antrenorul care a abia a acceptat oferta lui Mititelu, primeşte o lovitură în plin şi va rămâne, cel mai probabil, fără vedeta lotului oltenilor.

Nicolo Napoli, antrenorul reinstalat recent pe banca echipei FCU Craiova, a primit o lovitură în plin imediat după ce a acceptat oferta. Adrian Mititelu a făcut, după victoria din Cupa României (1-0 cu FC Voluntari), un anunţ de ultimă ori şi a spus că Napoli va rămâne, în iarnă sau în vara lui 2023, fără Juan Bauza.

"Pleacă". Mititelu, anunţ de ULTIMA ORĂ: Napoli, lovit în plin după ce a acceptat oferta!

FCU Craiova 1948 şi-a numit recent antrenorul, pe Nicolo Napoli, dar italianul a primit o veste proastă imediat după ce a acceptat oferta. Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a spus că Juan Bauza va pleca, cel mai probabil, de la echip. Dacă nu în perioada de mercato din iarnă, mai mult ca sigur o va face în vara lui 2023.

Astfel, Nicolo Napoli va fi nevoit să se descurce fără vedeta lotului echipei din Oltenia, Juan Bauza, care a fost dorit în vara lui 2022 de FCSB.

"Bauza va pleca, ori în iarnă, ori în vară, dacă este sănătos, pentru că în fotbal se poate întâmpla oprice. Foarte multă lume întreabă de el, au venit să îl vadă de vreo 2-3 meciuri. (n.r. - de ce nu a jucat în meciul de Cupă cu FC Voluntari) L-am menajat azi pentru că vine după o accidentare şi este la jumătate din capacitate", a spus Adrian Mitielu, după FCU Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0.

Adrian Mitielu vrea "4-5 milioane de euro" în schimbul lui Juan Bauza

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu a anunţat că mai multe echipe din străinătate s-au interesat, recent, de Juan Bauza, căruia i-a stabilit un preţ foarte mare. Argentinianul are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro în contractul cu FCU Craiova 1948, iar Mititelu vrea nu mai puţin de "4-5 milioane de euro" pentru a fi de acord cu despărţirea de Bauza.

"Sunt două cluburi care-l vor, de afară, l-au urmărit la meciul cu Farul. Probabil că o să vină şi la meciul cu FCSB. (...) Sunt şanse, nu ştiu cât de mari. Sunt cluburi care întreabă de el, au trimis oameni să-l vadă.  Nu ştiu dacă va fi cinci milioane, dar sub 4 milioane de euro nu va pleca. Sunt două cluburi din Europa şi e un interes din Golf", a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Juan Bauza a jucat 13 meciuri în toate competiţiile cu FCU Craiova, timp în care a dat trei pase de gol.

Afla mai multe despre: adrian mititelu nicolo napoli fcu craiovanicolo napoli adrian mititelu fcu craiovanicolo napoli juan bazua fcu craiovajuan bauza nicolo napoli adrian mititelu fcu craiova 

viewscnt
Articole similare