You are here:

Stoichiţă, despre ce a adus în plus Mircea Lucescu faţă de Edi Iordănescu: ”Nu suntem Franţa sau Anglia, dar porneam de pe un piedestal”

Stoichiţă, despre ce a adus în plus Mircea Lucescu faţă de Edi Iordănescu: ”Nu suntem Franţa sau Anglia, dar porneam de pe un piedestal”
Comentarii

Mihai Stoichiţă (70 de ani) a explicat unde s-a făcut diferenţa între România lui Mircea Lucescu (79 de ani) şi Kosovo.

România a debutat cu 3-0 în noul mandat al lui Mircea Lucescu. A fost o victorie impresionantă la Priştina, contra selecţionatei similare a statului Kosovo.

Succesul categoric a fost adus prin golurile lui Dennis Man (40) Răzvan Marin (51, penalty) şi Denis Drăguş (82).

La o zi distanţă, Mihai Stoichiţă a reacţionat şi el cu privire la victoria de senzaţie reuşită de Mircea Lucescu şi tricolorii săi.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a subliniat şi cu ce a venit în plus ”Il Luce” la cârma naţionalei României după mandatul de succes al lui Edi Iordănescu şi performanţa reuşită de acesta la EURO 2024.

"Emoţii e normal să ai la orice meci, eu am emoţii la orice meci, dar speranţe pentru un joc bun era normal să avem. Nu porneam de la un punct 0, porneam de pe un piedestal pe care l-am creat noi, în această vară.

Nu poţi să spui că a fost o întâmplare campania de calificare la EURO. Am avut Campionat European care nu a fost mediocru pentru noi.

Nu suntem Franţa sau Anglia, dar nu suntem nici o echipă de lepădat, suntem o echipă bună din zona noastră şi eu zic că şi-au respectat băieţii şi staff-ul acest statut şi se pare că pot să îl ducă la mai sus.

Lucescu continuă o muncă foarte bună şi vine cu experienţa, autoritatea, personalitatea pe care o are, cred că este un stimul la ora actuală şi la antrenamente şi când sunt împreună. Sigur că sunt stimulaţi", a declarat Mihai Stoichiţă la Prima Sport.

Următorul meci al naţionalei României este cel cu reprezentativa similară a Lituaniei, luni, de la ora 21:45, în Ghencea. Va fi prima partidă pe teren propriu pentru România în noul mandat al lui Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: romaniamihai stoichitamircea lucescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare