You are here:

”Excepţional. A bătut perfect”. Nu doar Man. Cine a mai fost remarcat după ce România a zdrobit Kosovo: ”Artă”

”Excepţional. A bătut perfect”. Nu doar Man. Cine a mai fost remarcat după ce România a zdrobit Kosovo: ”Artă”
Comentarii

Dennis Man a fost cel mai lăudat jucător din echipa României în victoria cu Kosovo, dar nu a fost şi singurul care s-a remarcat. Răzvan Marin a primit şi el laudele cuvenite.

Răzvan Marin, lăudat şi el: ”Stanciu şi Puşcaş au ratat, dar el bate foarte bine

România a debutat cu 3-0 în noul mandat al lui Mircea Lucescu. A fost o victorie impresionantă la Priştina, contra selecţionatei similare a statului Kosovo.

Succesul categoric a fost adus prin golurile lui Dennis Man (40) Răzvan Marin (51, penalty) şi Denis Drăguş (82).

Dacă Dennis Man a fost cel mai lăudat dintre tricolori, Răzvan Marin a primit şi el o doză bună de aprecieri. Analistul sportiv Mihai Stoica a remarcat modul în care mijlocaşul român a transformat lovitura de la 11 metri.

Răzvan Marin a marcat de la punctul cu var şi în meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024. Golul său din penalty a făcut ca România să termine pe locul 1 grupa şi să se califice în optimile Europeanului german.

”Vreau să remarc faptul că, la al doilea penalty în momente foarte importante transformat de Răzvan Marin, rar am văzut fotbalist să bată penalty-urile perfect ca Răzvan Marin. 

Acum, portarul i-a ghicit intenţia, a bătut şi fără elan, dar a bătut perfect, atât de tare. A fost artă. A făcut artă dintr-un penalty cu Slovacia. Şi a bătut dincolo, în vinclu. E mare lucru să ai transformeur.

Gândeşte-te că la meciul de debut al regretatului Daum, cu Muntenegru, Stanciu a ratat în prelungiri. Au mai fost. Şi Puşcaş a ratat. Uite că ne-am găsit transformeur. Bate foarte bine, foarte tare şi foarte plasat. A bătut excepţional”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Prima Sport.

În vârstă de 28 de ani, Răzvan Marin, legitimat în Serie A la Cagliari, a adunat 59 de meciuri în tricoul echipei naţionale a României şi a marcat cinci goluri, ultimele două fiind din penalty-urile recent amintite.

Afla mai multe despre: razvan marinechipa nationalaromaniastranieri 

viewscnt
Articole similare