You are here:

Gigi Becali s-a convins după Kosovo - România 0-3: ”Man e fotbalist adevărat. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”

Gigi Becali s-a convins după Kosovo - România 0-3: ”Man e fotbalist adevărat. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”
Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre Dennis Man, pe care l-a văzut drept cel mai bun jucător al naţionalei României din victoria superbă cu Kosovo.

Dennis Man, lăudat şi de Gigi Becali: ”Abia acum e fotbalist adevărat. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”

România a debutat cu 3-0 în noul mandat al lui Mircea Lucescu. A fost o victorie impresionantă la Priştina, contra selecţionatei similare a statului Kosovo.

Succesul categoric a fost adus prin golurile lui Dennis Man (40) Răzvan Marin (51, penalty) şi Denis Drăguş (82).

Gigi Becali şi-a transmis şi el impresiile despre această revenire cu victorie a lui Mircea Lucescu la cârma naţionalei României.

De asemenea, patronul FCSB-ului a evidenţiat şi tricolorii care i-au plăcut la debutul în Liga Naţiunilor.

”Toată echipa a jucat bin şi a contribuit. Nu mai spun de Man. Vezi, ce înseamnă? Să califici, să câştigi meciuri, trebuie să ai 2-3 jucători de valoare care să o bage în poartă.

Îl avem pe Man acum. Nu îl aveam. Abia acum Man e fotbalist adevărat. E şi Mihăilă puţin aşa. Şi Drăguş mi-a plăcut.

Parcă eram noi favoriţi. Zici că noi eram echipa valoroasă. Noi parcă aveam jucători la echipele mari din Europa. Ei nu prea au avut ceva să fie de speriat, să ai emoţii. N-am avut deloc”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Dennis Man a fost cel mai lăudat fotbalist din echipa României. Evident, şi Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe jucătorul pe care l-a avut la FCSB în perioada 2016 - ianuarie 2021.

”Când ajungi la nivelul ăsta, la 10-15-20 de milioane acolo, după nu mai contează. Între 20 şi 100 nu mai contează. E din 20 în 20. Nu mai contează, 40, 70. 

Jucătorii mari, foarte valoroşi îi iau echipele mari, Manchester City, United, Barcelona, Real Madrid. La astea nu contează banii.

Acum are 25-26 de ani. Dacă era aşa acum 2-3 ani, da. Acum poţi să vezi 25-30 de milioane de euro. E posibil. Dar mai mult, nu. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”, a completat finanţatorul campioanei României.

Afla mai multe despre: echipa nationalagigi becalifcsbromaniadennis man 

viewscnt
Articole similare