You are here:

Şumudică i-a ”dat ordin” lui Şucu. Pe cine vrea la Rapid: ”Mi-aş dori din suflet să-l aduc aici”

Şumudică i-a ”dat ordin” lui Şucu. Pe cine vrea la Rapid: ”Mi-aş dori din suflet să-l aduc aici”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Marius Şumudică (53 de ani), a precizat ce jucător ar vrea oricând la echipa sa.

FCSB şi Rapid au încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a 14-a din Superliga României.

Şumudică, ”sarcină” pentru Şucu. Cărui jucător îi vor face ofertă în iarnă: ”Mi-aş dori din suflet”

La conferinţa de presă de la finalul derby-ului de pe Arena Naţională, Marius Şumudică a avut ironii spumoase, dar şi momente cu nervi.

Printre subiectele dezbătute, antrenorul Rapidului a dezvăluit că jucătorul pe care şi-l doreşte cel mai mult la Rapid este Denis Drăguş, cel pe care l-a avut sub comanda sa la Gaziantep.

Dar internaţionalul român are o situaţie dificilă la Trabzonspor, de care Şumudică ar putea să profite şi să încerce să-l aducă în iarnă pe atacantul de 25 de ani.

”Eu ce îmi doresc e Drăguş. Din câte văd, nu se adaptează acolo şi vom încerca să face o ofertă în iarnă. Dacă există o posibilitate de împrumut, mi-aş dori din suflet să-l aduc aici. 

Este un jucător valoros, care e numărul unu la naţională ca vârf de atac. E prima soluţie. Eu vorbesc cu Mircea Lucescu şi îmi spune că aşa calităţi mai rar.

(n.r. dacă există riscul să nu se adapteze la Rapid) Aici? Într-un picior. Ce să nu se adapteze? Cu tot respectul, dar noi comparăm liga din Turcia cu liga din România? Nu putem compara", a declarat Şumudică, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

Afla mai multe despre: rapidmarius sumudicadenis dragus 

viewscnt
Articole similare