Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem într-o situaţie foarte grea. Este o victorie smulsă cu forcepsul”. Ce a declarat Liviu Ciobotariu după primul succes al Voluntariului din acest an

”Suntem într-o situaţie foarte grea. Este o victorie smulsă cu forcepsul”. Ce a declarat Liviu Ciobotariu după primul succes al Voluntariului din acest an

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a pus capăt unei serii negre de cinci înfrângeri consecutive, graţie victoriei de pe teren propriu, scor 1-0 cu CSU Craiova.

Tehnicianul ilfovenilor recunoaşte că echipa sa nu a avut multe situaţii de a marca, şi că situaţia din calasament este încă foarte delicată.

”Suntem într-o situaţie foarte grea. Este o victorie smulsă cu forcepsul”

"Mă bucur că am reuşit să spargem gheaţa după 5 eşecuri consecutive. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru victorie, pentru modul în care au luptat.
 
E adevărat, n-am făcut un joc spectaculos, am fost pragmatici, foarte bine organizaţi în defensivă, ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, aşa că am jucat un 4-5-1 defensiv, am închis bine culoarele.
 
Am încercat să jucăm mai mult pe contraatac şi iată că am reuşit să marcăm un gol dintr-o centrare din lateral, unde Nemec a pus presiune pe apărătorii adverşi şi Raţă a fost inspirat pentru a băga mingea în poartă.
 
E adevărat, o victorie smulsă cu forcepsul, dar pentru noi contează cele trei puncte. Am trecut printr-o situaţie grea până la această victorie, n-a fost deloc uşor şi nu este în continuare", a declarat Liviu Ciobotariu.
 
După acest meci, FC Voluntari a urcat până pe locul 11 în Superligă şi a aumulat 29 de puncte. De cealaltă parte, CSU Craiova este pe locul cinci cu 45 de puncte, 13 mai puţine decât liderul Farul.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare