Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură dată de Gigi Becali! Clubul, ”păcălit” să plătească o sumă colosală de transfer pentru un fotbalist de la FCSB: ”Nu mă gândeam”

Super lovitură dată de Gigi Becali! Clubul, ”păcălit” să plătească o sumă colosală de transfer pentru un fotbalist de la FCSB: ”Nu mă gândeam”galerie foto

FCSB

Comentarii

Cu cât trece mai mult timp de la transferul lui Dennis Man la Parma, cu atât devine mai clar că Gigi Becali a dat o super lovitură cu vânzarea internaţionalul român.

Dennis Man a părăsit-o pe FCSB în februarie 2021, pentru o sumă de aproximativ 12 milioane de euro. Parma l-a achiziţionat pe internaţionalul român sperând să scape de retrogradare, însă ”cruciaţii” evoluează acum în Serie B.

Valentin Mihăilă a fost primul care a făcut pasul la echipa patronată de americanul Kyle Krause, după ce a fost vândut de Universitatea Craiova pentru aproximativ opt milioane de euro.

Practic, în spaţiul a mai puţin de cinci luni, Parma a ”spart” în jur de 20 de milioane de euro pe fotbalişti români, numai pentru a retrograda apoi cu ei în lot.

Dacă D'Aversa încerca să îi introducă meci de meci pe cei doi în a doua jumătate a sezonului trecut, situaţia nu a a mai fost aşa roz pentru ”tricolori” în Serie B.

Presat de rezultate, noul tehnician, Enzo Maresca, a schimbat sistemul, de la un 4-1-4-1 sau 4-3-3, la un 3-5-2, iar Man şi Mihăilă au fost sacrificaţi.

Între timp, Maresca a fost înlocuit, dar şi noul tehnician, Giuseppe Iachini, este adeptul unui 3-5-2, astfel că este foarte probabil ca cei doi români să fie lăsaţi să plece, iar Parma să iasă în pierdere.

Super lovitură dată de Gigi Becali

Noua perlă a FCSB-ului, Ianis Stoica, ar fi pe lista mai multor cluburi importante din Europa, iar, întrebat dacă valorează 7,5 milioane de euro, Toni Petrea a recunoscut că şi suma de transfer a lui Man i s-a părut surprinzătoare.

Prin verii săi, Gigi Becali a reuşit să obţină o căruţă de bani pentru un jucător care, deşi era un star în Liga 1, era netestat la cel mai înalt nivel, iar asta s-a văzut de când a ajuns în Italia.

”(n.r. Ianis Stoica face 7,5 milioane de euro?) Dacă mă întrebaţi şi când s-a vândut Man dacă valora 11 milioane, nu mă gândeam.

Uitaţi-vă ce sume se învârt în străinătate pe jucători tineri. De ce nu? E un jucător  de perspectivă, un jucător valoros, dar care are foarte mult de muncă”, a declarat Toni Petrea.

Dennis Man a reuşit să însumeze 22 de apariţii pentru Parma până acum, în care a marcat patru goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: fcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare