Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Liga a ll-a! Liderul Turris Turnu Măgurele nu mai are antrenor. Erik Lincar şi-a dat demisia

Surpriză în Liga a ll-a! Liderul Turris Turnu Măgurele nu mai are antrenor. Erik Lincar şi-a dat demisia galerie foto

Fotbal

Comentarii

S-a umplut paharul pentru tehnicianul celor de la Turris Turnu Măgurele, Erik Lincar. Acesta şi-a dat demisia de la echipa sa, lider în Liga a ll-a, după înfrângerea de astăzi, de pe terenul celor de la FC Argeş, scor 2-3. Se pare că nu acesta ar fi motivul principal al deciziei fostului jucător al Stelei.

Erik Lincar a fost exasperat, sâmbătă, de arbitrul partidei cu FC Argeş, Andrei Antonie, cel care a fost acuzat de partizanat de teleormăneni. Pe fondul nervilor, dar şi al problemelor interne, Erik Lincar şi-a anunţat elevii că acesta a fost ultimul său joc la cârma echipei. Se pare că principalul motiv al acestei decizii ar fi neînţelegerile cu patronul echipei, cel care are tendinţa de a să băga în problemele interne ale vestiarului mai mult decât ar trebuie. Modelul "Gigi Becali" a fost preluat fără menajamente de conducătorii din fotbalul românesc. 

Principalulul finanţator al celor de la Turris Turnu Măgurele este Valentin Dragnea, fiul celebrului politician Liviu Dragnea. Aşa cum a învăţat de la tatăl său, Valentin este mână forte la echipă şi nu lasă nimic la voia întâmplări, chiar dacă acest lucru înseamnă subminarea autorităţii antrenorului principal. În cazul de faţă, Erik Lincar. 

Erik Lincar se înclină în faţa lui Răzvan Lucescu. "Respect!"

Tehnicianul de 40 de ani a făcut junioratul la Viitorul Oradea şi Girondins Bordeaux, apoi jucat pentru Steaua Bucureşti, Panathinaikos, Akratitos, Amkar Perm, FC Naţional, Concordia Chiajna, Prefabricate Modelul, iar anul trecut a bifat o prezenţă şi pentru Turris Turnu Măgurele. Acesta a postat, ieri, pe contul personal de Instagram un mesaj subestiv, prin care îşi arată susţinerea pentru Răzvan Lucescu, omul care nu s-a ferit să-şi înfrunte conducătorul la PAOK Salonic. Se pare că acelaşi lucru a făcut şi Erik Lincar.

"Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge", a declarat Răzvan în interviul din gazetta.gr.

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare