adplus-dvertising
You are here:

SURPRIZĂ | O forţă a Ligii 1, foarte aproape să se mute la Târgu Jiu

SURPRIZĂ | O forţă a Ligii 1, foarte aproape să se mute la Târgu Jiu

Liga 1

Comentarii

Una dintre forţele Ligii 1 s-ar putea muta pentru o perioadă la Târgu Jiu.

Una dintre echipele care se bat constant la primele locuri din Liga 1 va fi nevoită să plece de pe stadionul pe care îşi dispută meciurile.

Aproape sigur, noua ”casă” va fi stadionul din Târgu Jiu, una dintre arenele care au fost reconstruite în ultimii ani.

O forţă a Ligii 1, şanse mari să se mute pe stadionul Târgu Jiu

Noua arenă din Târgu Jiu are mari şanse să găzduiască în sezonul viitor meciuri din Liga 1. Stadionul este una dintre variantele principale atât pentru Universitatea Craiova, cât şi pentru FC U Craiova.

Potrivit pandurul.ro, cele două echipe sunt nevoite să plece pentru o perioadă de pe stadionul din Craiova, deoarece aici este programat un festival de muzică.

Evenimentul este programat pentru perioada 26-28 august, însă arena va fi predată organizatorilor încă de pe data de 10 august. Ulterior, după încheierea festivalului, gazonul de pe stadionul ”Ion Oblemenco” va fi schimbat.

Cum Liga 1 începe la mijlocul lunii iulie, Universitatea Craiova şi FC U Craiova vor fi nevoite să joace pe alte stadioane. Potrivit sursei citate, cele două echipe vor putea reveni pe stadionul din Craiova abia la începutul lunii octombrie.

Până atunci, FC U Craiova şi Universitatea Craiova ar urma să-şi dispute meciurile de pe teren propriu la Severin şi Târgu Jiu.

De altfel, echipa lui Adrian Mititelu a avut mai multe perioade în care a evoluat pe stadionul din Severin, deci cei de la FC U Craiova sunt familiarizaţi cu arena.

Acum, în discuţie intră şi arena din Târgu Jiu, care oferă condiţii mult mai bune, având în vedere că stadionul a fost inaugurat în 2019, după o investiţie de aproximativ 28 de milioane de euro.

Cum Universitatea Craiova joacă şi în Conference League, foarte probabil va încerca să-şi dispute meciurile la Târgu Jiu, stadion care îndeplineşte condiţiile impuse de UEFA.

viewscnt
Articole similare