adplus-dvertising
You are here:

Surpriză! Şeful de la Dinamo coboară pe banca tehnică la meciuri! Derby-ul cu FCSB, primul la care-şi face apariţia lângă fotbalişti. "Nu, nu fac echipa" | EXCLUSIV

Surpriză! Şeful de la Dinamo coboară pe banca tehnică la meciuri! Derby-ul cu FCSB, primul la care-şi face apariţia lângă fotbalişti. "Nu, nu fac echipa" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Team managerul lui Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu, a anunţat cum arată colaborarea sa cu antrenorul Flavius Stoican şi că a luat o decizie importantă pentru fotbaliştii echipei, pentru meciul cu FCSB, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1.

Mână de ajutor pentru Flavius Stoican la Dinamo. Cine coboară pe banca tehnică

Dinamo şi-a completat echipa în această iarnă, după demiterea lui Mircea Rednic de către administratorul special Iuliu Mureşan. Alb-roşii s-au întărit atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul conducerii. 

Cistiano Figueiredo, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic sunt jucătorii ajunşi la echipa din "Ştefan cel Mare", care încearcă să se salveze de la retrogradare. Dinamo pleacă de pe penultimul loc în 2022, iar primul meci este cel cu FC Argeş. 

Începând cu etapa cu numărul 23, de la derby-ul cu FCSB, care va avea loc în "Ştefan cel Mare", pe 30 ianuarie, Flavius Stoican va avea o mână de ajutor în plus, pentru realizarea obiectivului. 

Team managerul Florin Răducioiu, unul dintre cei mai importanţi dinamovişti din istoria clubului, va ocupa un loc pe banca tehnică, alături de staff-ul lui Flavius Stoican şi ceilalţi fotbalişti. 

Fostul atacant ajută clubul cu experienţa sa, iar de la meciul cu FCSB va fi pe teren: "Cu FCSB voi sta pe banca de rezerve şi prezenţa mea e importantă acolo, da. Pentru băieţi! Mi-ar fi plăcut să joc 10 minute cu FC Argeş şi să execut un 11 metri, mi-ar fi plăcut enorm.

Nu, nu fac echipa. Noi vorbim despre fotbal, eu cu Flavius, despre forma lor, despre starea lor, dar nu-i dau sfaturi, nu-mi permit. El hotărăşte componenţa echipei"a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Bugetul şubrezit al clubului nu-i permite conducerii să asigure prime, constant, pentru jucători, în încercarea de salvare de la retrogradare. 

Totuşi, la derby-ul cu FCSB, şefii vor încerca să-i motiveze pe "câini", pentru a părăsi subsolul Ligii 1. 

"Nu ne permitem să dăm prime. Mi-ar fi plăcut, dar nu ne permitem, bugetul e mic. Poate cu FCSB, dacă găsim o soluţie, dar ei trebuie să intre în teren să câştige meciurile", a mai spus team managerul lui Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu. 

 

viewscnt
Articole similare