Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan, filmat fără să ştie într-o discuţie secretă! "Burleanu, dacă nu ne ajută, să vedeţi ce probleme o să aibă". Juristul CSA Steaua rupe tăcerea | VIDEO

Talpan, filmat fără să ştie într-o discuţie secretă! "Burleanu, dacă nu ne ajută, să vedeţi ce probleme o să aibă". Juristul CSA Steaua rupe tăcerea | VIDEO

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a lămurit situaţia, după imaginile apărute în urmă cu câteva ore pe un cont de YouTube. Colonelul de justiţie infirmă că discuţia s-a purtat într-un birou al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, cel care a câştigat procese importante în numele clubului de fotbal din Liga 2, împotriva FCSB, echipa lui Gigi Becali, a vorbit, pentru Telekom Sport, despre apariţia unor imagini cu el. 

Contul de YouTube FCSB TV FANS a publicat un video cu titlul: "Imagini bombă cu Talpan in biroul comandantul CSA. cum se milogeste hai găsiţi o soluţie"

În imaginile apărute, Florin Talpan îl aminteşte pe fostul comandant al CSA Steaua, Cristi Petrea, şi probabil momentul s-a petrecut în 2018, atunci când Steaua Bucureşti se afla în Liga 4. 

"Suporterii ştiţi ce înrăiţi sunt? Domnul Burleanu, dacă nu vrea să ne ajute, să vedeţi ce probleme o să aibă cu suporterii. Eu vă las, haideţi să găsim o soluţie".

Persoana cu care dialoghează îi oferă replica la cererea sa: "Ştiţi că atunci când mi-aţi spus să mă duc la domnul Burleanu, a doua zi m-am dus la domnul Burleanu şi v-am spus în a doua zi. Uitaţi ce a spus domnul Burleanu. Mai aveam puţin şi îi cădeam în genunchi. <<Domnul Burleanu, găsiţi o modalitate şi primiţi-i pe aceşti oameni, pentru că merită>>". 

VIDEO | Imaginile cu Florin Talpan, filmat fără să ştie

 

Reacţia lui Florin Talpan după imaginile apărute în spaţiul public

Juristul CSA Steaua a oferit o primă reacţie, după ce a urmărit imaginile. El susţine că totul s-a petrecut la Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti, nu în biroul comandatului CSA Steaua, şi se afla acolo pentru "binele clubului Steaua".

În continuare, Florin Talpan susţine că hotătârile judecătoreşti nu sunt respectate, în privinţa clubului de fotbal din Liga 2. 

"Această filmare nu este făcută în biroul actualului comandant CSA Steaua, domnul Bichir. Nu are nicio legătură cu vreo încăpere din cadrul CSA Steaua, ea nefiind făcută în club. Am urmărit filmarea şi rămân perplex, pentru faptul că a fost o discuţie privată pe care eu am purtat-o, din câteva îmi aduc aminte, din câte bănuiesc, cred că este vorba despre AMFB.

Filmarea e făcută cu mult timp în urmă. Eu, dacă am mers acolo, cum am mers în alte locuri unde am deschis multe uşi, m-am bătut pentru binele clubului Steaua. M-am bătut pentru respectarea legii. Din ce-mi aduc aminte, îi ceream acelei persoane cu care am discutat să se respecte hotărârile judecătoreşti care nici azi nu sunt respectate atunci când vine vorba despre echipa de fotbal a CSA Steaua. 

Faptul că eu am fost filmat de o terţă persoană, habar nu am de cine, în acel moment, iar imaginea e publică acum, se poate duce către ideea de penal.

Eu, de fiecare dată, trebuie să se înţeleagă, că de fiecare dată am acţionat doar cu mandat din partea clubului, spre binele clubului Steaua. Niciodată nu am făcut lucruri în nume personal. Şi dovada faptului e că nici azi nu sunt respectate hotărârile judecătoreşti, atunci când vorbim despre Steaua. 

Un jucător de la U Craiova 1948 a spus că el a jucat împotriva clubului Steaua, nu împotriva FCSB-ului, dar astea sunt lucruri care sper eu că în timp să fie reglementate şi legea va fi respectată", a declarat juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, pentru Telekom Sport. 

Steaua Bucureşti, care e pe locul al şaselea în Liga 2, a primit un răspuns dinspre UEFA în privinţa promovării în Liga 1, la finalul acestui sezon. 

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: florin talpanflorin talpan csa steauasteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare