Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR l-a transferat pe titularul naţionalei Bulgariei! "Stâlpul" ales de Dan Petrescu vine la Cluj după ce a refuzat Craiova

OFICIAL | CFR l-a transferat pe titularul naţionalei Bulgariei! "Stâlpul" ales de Dan Petrescu vine la Cluj după ce a refuzat Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Presa din Bulgaria anunţă că CFR Cluj a mai rezolvat un transfer. Campioana României îl aduce de la Hajduk Split, în această iarnă, pe fundaşul central al naţionalei de la sud de Dunăre, pe care-l poate cumpăra definitiv la finalul sezonului.

UPDATE: CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Kristian Dimitrov, pe pagina oficială de Facebook a clubului.


CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul central al naţionalei Bulgariei

Dan Petrescu îşi întăreşte compartimentul pe care pune cel mai mult preţ. Numărul fundaşilor centrali de la CFR Cluj ajunge la patru, odată cu ultima mutare făcută de campioana Ligii 1. 

Cu Mike Cestor intrat în ultimele şase luni de contract şi care poate semna cu orice echipă în această perioadă, liderul campionatului a căutat să se acopere şi a reuşit să ajungă la un acord cu alt apărător central. 

Sportal.bg susţine că internaţionalul bulgar Kristian Dimitrov va juca sub formă de împrumut la CFR Cluj, după ce conducerea s-a înţeles cu Hajduk Split, actualul club al jucătorului.

Duminică seara s-a ajuns la un consens între părţi, iar luni Dimitrov a ajuns în Cluj, pentru vizita medicală şi pentru a cunoaşte echipa. 

"Dacă totul decurge bine, va semna un contract cu campioana României", susţine sursa citată, care a dezvăluit şi înţelegerea. 

Dacă îl va convinge pe Dan Petrescu, CFR Cluj îl va cumpăra la finalul sezonului 2021-2022. În 2020, Kristian Dimitrov a fost transferat de Hajduk Split, de la Botev Plovdiv, pentru 400.000 de euro, iar în Croaţia a jucat în 45 de partide.

Kristian Dimitrov măsoară 1.93 m înălţime, e dreptaci, şi poate evolua doar pe postul de fundaş central. 

În vârstă de 24 de ani, bulgarul a debutat în naţională în 2019 şi a strâns 13 prezenţe. El a fost prezent în centrul apărării la ultima acţiune a naţionalei Bulgariei. Cu Dimitrov pe teren, Elveţia a învins Bulgaria cu 4-0, în preliminriile Campionatului Mondial din 2022. 

  • 650.000 de euro e cota lui Dimitrov, conform Transfermarkt.de.

Universitatea Craiova l-a ratat pe Kristian Dimitrov

Pe finalul anului 2019, înainte de a pleca la Hajduk Split, ultimul fotbalist transferat de CFR Cluj a fost la un pas de Universitatea Craiova.

Telekom Sport a scris despre negocierile avansate dintre echipa lui Mihai Rotaru şi Kristian Dimitrov. În cele din urmă, Mihai Bălaşa a ajuns pe "Ion Oblemenco", de la FCSB. 

  • Dugandzic, Sergiu Buş, Neguţ, Birligea şi Răzvan Sava sunt transferurile realizate de CFR Cluj în iarnă. 

Afla mai multe despre: kristian dimitrovkristian dimitrov cfr clujtransferuri cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare