adplus-dvertising
You are here:

"Ţeapă" uriaşă! Ce i-a putut vinde Ionuţ Chirilă unui conducător de la Dinamo. Cornel Dinu, şocat când a aflat: "Bă, tu nu eşti sănătos la cap?"

"Ţeapă" uriaşă! Ce i-a putut vinde Ionuţ Chirilă unui conducător de la Dinamo. Cornel Dinu, şocat când a aflat: "Bă, tu nu eşti sănătos la cap?"

Dinamo București

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a rememorat un episod fabulos din urmă cu un deceniu şi jumătate. Protagonişti au fost fostul antrenor al lui Dinamo, Ionuţ Chirilă şi un oficial al "câinilor" de la acea vreme.

Ionuţ Chirilă i-a vândut pantofi la suprapreţ unui oficial de la Dinamo: "Bă, tu nu eşti sănătos la cap?" 

Cornel Dinu nu l-a iertat pe Ionuţ Chirilă nici după ultima etapă din Liga 1. Revoltat de discursul său de după CFR Cluj - Academica Clinceni, scor 2-0, în Liga 1, dinamovistul l-a criticat. 

Mai mult, el a povestit cum Ionuţ Chirilă, despre care mai multe voci din fotbalul românesc au spus că a fost comerciant de încălţăminte, i-a vândut la suprapreţ o pereche de pantofi unui oficial de la Dinamo Bucureşti. 

Chiar conducătorul i-a recunoscut lui Cornel Dinu că făcut achiziţia de la Ionuţ Chirilă, fost antrenor la grupele de copii şi juniori de la Dinamo, iar expertul Telekom Sport a rămas uimit când a aflat preţul plătit. 

Cornel Dinu îşi cumpărase o pereche asemănătoare, dar cu 1000 de euro mai ieftină, direct din magazin. 

"Am prins momentul în care am intrat în biroul administratorului lui Dinamo prin 2000 şi ceva şi aveam o pereche de pantofi în picioare. Mă rog, eram amic cu reprezentatntul lui Paciotti în România, care fusese coleg cu celebrul Paciotti, de şcoală, Mauro, care avea magazin pe Calea Victoriei. 

Şi am văzut acolo la... Era cel care conducea administrativ Dinamo. Am văzut, pe o masă... Cert e că am văzut vreo 20 si ceva de perechi de pantofi. Şi-l întreb pe respectivul <<Pantofii... De unde?>>. <<Nu ştii? De la Chirilă>>. Şi zic <<Cu cât vinde?>>. <<Păi, cu 1400. 1200 de euro>>. 

Ce spun eu s-a întâmplat prin 2004. Eu fusesem înlăturat că trebuia să facă altcineva echipa. Îi spun <<Bă, tu nu eşti sănătos la cap?>>, respectivului, eventual cumpărător de pantofi. 

<<Uite, eu am o pereche de pantofi la fel ca alea de acolo. Eu i-am luat de la Paciotti, de la Mauro, cu echivalentul a 400 de euro. Tu îţi permiţi să dai 1400?>>. Cam asta era întâmplarea", şi-a amintit expertul Telekom Sport. 

Nu e prima dată când Cornel Dinu l-a mustrat pe Ionuţ Chirilă, care a primit o replică după şi după ce a pierdut în faţa Universităţii Craiova, cu 5-0, în acest sezon. 

 

viewscnt
Articole similare