Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, exclus din lotul CFR-ului după gestul făcut la ultimul meci! Unde ar putea pleca atacantul

Denis Alibec, exclus din lotul CFR-ului după gestul făcut la ultimul meci! Unde ar putea pleca atacantul

CFR Cluj

Comentarii

Denis Alibec ar fi fost exclus din lotul CFR-ului, după ce a părăsit banca de rezervă a campionei la meciul cu Clinceni.

CFR Cluj a primit vizita celor de la Academica Clinceni în a 17-a etapă a Ligii 1. Liderul campionatului s-a impus cu uşurinţă împotriva codaşei, scor 2-0.

Denis Alibec a fost lăsat pe bancă de Dan Petrescu la meci, iar în timpul partidei a dispărut de pe marginea terenului, spre nemulţumirea ”Bursucului”.

Alibec a afirmat că a părăsit banca doar pentru nevoi fiziologice şi că a revenit apoi lângă teren, însă tehnicianul său nu pare să fi fost impresionat de explicaţia sa.

Am avut nevoie să mă duc la toaletă. Nu am avut nicio problemă de alt gen. Nu am plecat de la stadion direct, am aşteptat să se termine meciul. Am fost la toaletă şi apoi am revenit la gard acolo lângă bancă. Nu a fost nimic”, a spus Alibec, conform ProSport.

Denis Alibec, exclus din lotul CFR-ului după gestul făcut la ultimul meci

În ciuda spuselor atacantului, Dan Petrescu ar fi luat decizia de a îl exclude din lot şi ar vrea să se ”descotorosească” de atacant în iarnă, conform gsp.ro.

Este clar că transferul său la CFR nu a fost unul reuşit, mai ales având în vedere că tehnicianul care l-a dorit din răsputeri în Gruia nu mai era prezent la club când Alibec şi-a revenit fizic.

Afectat constant de accidentări, atacantul nu a prins prea multe minute până la plecarea lui Şumudică, iar Dan Petrescu nu ar fi interesat să îl mai păstreze la CFR.

Alibec, împrumutat de la Kayserispor, s-ar putea întoarce în Turcia, dar nu la echipa care îl deţine, ci formaţia pregătită de Marius Şumudică, Yeny Malatyaspor, anunţă sursa citată.

Internaţionalul român ar urma să încaseze şi o amendă consistentă pentru gestul său, care a rupt complet relaţia dintre club şi jucător.

De când a venit la CFR Cluj, Alibec a reuşit să însumeze 17 partide în Gruia, în care a marcat doar două goluri şi a oferit numai un assist.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare