Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Thriller la Parma! Mihăilă a contribuit decisiv la revenirea echipei sale. Românul a marcat în prelungirile unui meci nebun | VIDEO

Thriller la Parma! Mihăilă a contribuit decisiv la revenirea echipei sale. Românul a marcat în prelungirile unui meci nebun | VIDEO
Comentarii

Parma şi Palermo au oferit un meci nebun în etapa a 16-a din Serie B. Cele două candidate la promovarea în Serie A au terminat la egalitate, scor 3-3, deşi echipa lui Ionuţ Nedelcearu conducea cu 3-1 în minutul 90.

Cu Dennis Man titular, Parma a avut un start dezastruos de meci pe Ennio Tardini. În minutul 18, Palermo conducea cu 2-0, graţie dublei semnate de Brunori. ”Crociati” au revenit montaţi de la cabine, iar argentinianul estevez a redus din diferenţă în minutul 51. Cu toate acestea, Palermo părea scăpată în învingătoare, după golul lui Segre din minutul 85.

Intrat pe teren în minutul 73 în locul lui Man, Mihăilă a redus din diferenţă în primul minut de prelungire, cu un şut superb la colţul lung. Congolezul Gabriel Charpentier a egalat la 3 la ultima fază a meciului, iar Parma a rămas la şefia ligii secunde din Italia, cu 36 de puncte, unul mai mult decât Venezia.

Pentru Valentin Mihăilă a fost primul gol din acest sezon. La Palermo, Ionuţ Nedelcearu a fost rezervă neutilizată.

  • VIDEO cu reuşita lui Mihăilă

 

Afla mai multe despre: parmamihăilăserie b 

viewscnt
Articole similare