Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu: ”Nu cred că meritam să pierdem aşa”. Ce a spus despre penalty-ul transformat de Budescu: ”Zima a alunecat”

Florin Pîrvu: ”Nu cred că meritam să pierdem aşa”. Ce a spus despre penalty-ul transformat de Budescu: ”Zima a alunecat”

Petrolul

Comentarii

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Florin Pîrvu (48 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit pe terenul campioanei României, Farul Constanţa.

Petrolul Ploieşti a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-3, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii.

La Ovidiu, portarul ploieştenilor, Zima, a intervenit încă din minutul 1, la şutul lui Budescu.

În minutul 28, Marian Huja a comis un henţ în careu la o centrare a lui Dan Sîrbu şi arbitrul Chivulete a dictat penalty. A transformat Budescu, în minutul 31, şi gazdele au deschis scorul.

Louis Munteanu a majorat scorul în minutul 52, din pasa lui Rivaldinho, iar Ionuţ Larie a reuşit să înscrie pentru 3-0 în minutul 78.

După patru minute, Paul Papp a redus din diferenţă cu o lovitură de cap, stabilind scorul final, Farul – Petrolul 3-1.

”Scorul este unul exagerat”

La capătul meciului, Florin Pîrvu a reacţionat şi a transmis faptul că echipa sa a jucat mai bine decât o arată rezultatul final.

De asemenea, antrenorul Petrolului a comentat şi penalty-ul din care Budescu a deschis scorul la Ovidiu.

”Din păcate nu am reuşit să facem un joc aşa cum mă aşteptam. Meciul din Cupa României şi-a pus amprenta pe evoluţia de azi. O greşeală a noastră a făcut ca Farul să deschidă scorul, până atunci ei nu au avut ocazii, noi am controlat jocul. 

Cu trecerea timpului, eu zic că am încercat să echilibrăm jocul, dar nu am făcut-o. Lucrurile nu au fost continuat aşa cum ne-am fi dorit noi.

Scorul este unul exagerat după aspectul jocului. Chiar dacă nu am făcut un joc exact cum ne-am dorit, nu cred că meritam să pierdem aşa. 

(n.r. despre penalty-ul lui Budescu) Ştiam unde execută, dar Zima (n.r. portarul) a alunecat când a plecat pe minge. El a executat foarte bine, tare”, a declarat Pîrvu, după meci.

În urma acestui eşec, Petrolul Ploieşti ocupă locul 7 în Superligă, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulflorin pirvusuperliga 

viewscnt
Articole similare