Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea a intrat pe radarul unei echipe mari din Liga 1. Patronul a recunoscut

Toni Petrea a intrat pe radarul unei echipe mari din Liga 1. Patronul a recunoscut

Superliga

Comentarii

Toni Petrea a reuşit să aibă rezultate peste aşteptări cu Chindia Târgovişte şi a intrat pe radarul unei echipe mari din Liga 1.

Demis de la FCSB la începutul acestui sezon, Toni Petrea a semnat pe 21 septembrie cu Chindia Târgovişte, o echipă care se bătea la retrogradare.

Între timp, Chindia s-a ridicat în clasament graţie unei serii excelente, cu mult peste posibilităţile echipei din Târgovişte.

Toni Petrea a intrat pe radarul Universităţii Craiova. Ce spune Mihai Rotaru

Cu Toni Petrea pe bancă, Chindia se mândreşte cu un joc ofensiv, dar şi cu rezultate surprinzătoare. În ultimele 10 meciuri, dâmboviţenii au doar două eşecuri, 3 egaluri şi 5 victorii.

Înainte de venirea lui Toni Petrea, Chindia avea o singură victorie în 10 etape şi părea una dintre candidatele la retrogradare.

Felul în care Toni Petrea a transformat Chindia Târgovişte i-a atras atenţia şi lui Mihai Rotaru, care este în căutarea unui antrenor după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia.

Acţionarul Universităţii Craiova susţine că a fost impresionat de rezultatele obţinute de Toni Petrea cu Chindia, dar şi de faptul că a fost dorit înapoi de jucătorii FCSB-ului.

Există însă o problemă. Toni Petrea a apucat să o antreneze pe FCSB la începutul campionatului, Chindia este a doua echipă pe care o pregăteşte în acest sezon şi nu mai are voie la o a treia în aceeaşi stagiune.

”Toni Petrea a antrenat deja două echipe. Dacă ai vrea să-l iei, tot la fel, trebuie să construieşti o struţo-cămilă. Dau ca exemple, nu înseamnă acum că discutăm...

(E clar că v-a atras atenţia Toni Petrea după rezultatele cu Chindia) Da, da, da, şi după faptul că, totuşi, ţineţi minte că la FCSB tot jucătorii l-au dorit înapoi. Şi în momentul în care jucătorii te doresc înapoi - îşi doresc să iasă campioni, aşa cum îşi doresc şi ai noştri - dacă te doresc înapoi înseamnă că ai arătat ceva.

Adică nu cred că un jucător care vrea să iasă campion cere un antrenor care nu poate să-l ducă aici”, a declarat Mihai Rotaru la Sport Total FM.

Chindia Târgovişte este doar a doua echipă pe care Toni Petrea o pregăteşte ca antrenor principal. În vârstă de 47 de ani, el a mai avut două mandate la FCSB. În rest, a fost antrenor secund.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare