Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toni Petrea, desfiinţat de consilierii Primăriei înainte de demitere

Toni Petrea, desfiinţat de consilierii Primăriei înainte de demitere

Fotbal intern

Comentarii

Toni Petrea (48 de ani), a fost demis astăzi din funcţia de antrenor al formaţiei U Cluj, în locul său a revenit la club Ioan Ovidiu Sabău.

Tehnicianul trecut pe la FCSB şi Chindia Târgovişte în ultimele sezoane, Petrea a fost demis astazi, motivul principal fiind rezultatele slabe ale echipei.

Pe lânga presiunilor din cauza performanţelor la nivel sportiv, Petrea a fost nevoit să reziste şi presiunilor venite din partea autorităţii locale.

Toate deciziile importante, de la finanţare şi până la alcătuirea lotului, sunt luate la nivel de autoritate locală, acolo unde primar este Emil Boc.

O cerinţă cel puţin neobişnuită pentru technician a fost întocmirea unui raport detaliat care să conţină cauzele pentru lipsa de rezultate şi lipsa punctelor din clasament.

Conform GSP, situaţia l-a uimit şi chiar l-a revoltat într-o primă fază pe antrenor, dar în cele din urmă s-a supus, fiind sfătuit inclusiv de apropiaţi că ar fi bine să nu refuze solicitarea, tocmai pentru a nu le da un motiv în plus celor din Primărie să grăbească demiterea sau amendarea lui.

Derby-ul cu CFR Cluj a reprezentat ultima şansă de salvare pentru Toni Petrea, înfrângerea la limită cu scorul de 4-3 i-a adus demiterea.

6 meciuri a rezistat după ce a semnat în luna iunie, în sezonul trecut a petrecut o lună la FCSB. Apoi a ajuns la Chindia, cu care a retrogradat.

Afla mai multe despre: toni petreau cluj 

viewscnt
Articole similare