Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP la FCSB. Becali a scăpat de Compagno şi aduce înlocuitor din vestul Europei

Transfer de TOP la FCSB. Becali a scăpat de Compagno şi aduce înlocuitor din vestul Europei

FCSB

Comentarii

FCSB este marea favorită la câştigarea campionatului în actualul sezon, astfel că oficialii clubului au început deja pregătirea lotului pentru noua stagiune, când roş-albaştrii speră să evolueze în preliminariile Ligii Campionilor.

Andrea Compagno a plecat, în cele din urmă, de la FCSB şi a semnat cu chinezii de la Tianjin Jinmen Tiger, care l-au cumpărat pe atacantul italian cu 120 de mii de euro.

Acum, oficialii vicecampioanei României caută o soluţie pentru zona ofensivă în vederea noului sezon, când FCSB speră să joace în preliminariile Ligii Campionilor.

Iar principala ţintă a lui Gigi Becali este Louis Munteanu. De altfel, presa din Italia notează că latifundiarul din Pipera are şanse mari de a-l lua pe fotbalist la FCSB, în vară, când atacantul român se va întoarce la clubul de care aparţine, Fiorentina.

"Clubul românesc FCSB a pus ochii pe Louis Munteanu. Atacantul născut în 2002, deţinut de Fiorentina, joacă în prezent sub formă de împrumut la Farul, echipă antrenată de legenda Gheorghe Hagi.

FCSB ar dori să-l cumpere pe fotbalist şi acest lucru a fost confirmat de patronul echipei" , scriu jurnaliştii italieni.

  • Louis Munteanu este cotat la 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com
  • 19 meciuri, 5 goluri şi 2 pase decisive a adunat Louis Munteanu la Farul, în actualul sezon din Superligă

”Nu vreau să mai vorbim despre asta acum, că se face prea multă publicitate şi nu are rost.

Nu are rost să vorbim despre Louis Munteanu acum. Doar în vară vorbim”, a declarat Gigi Becali, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare