adplus-dvertising
You are here:

Transfer de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Surpriza lui Becali de noul an pentru Toni Petrea. Roş-albaştrii şi-au luat atacant de perspectivă

Transfer de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Surpriza lui Becali de noul an pentru Toni Petrea. Roş-albaştrii şi-au luat atacant de perspectivăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB se va despărţi, în această iarnă, de jucătorii cu salarii mari din lot, printre care Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru.

În schimb, latifundiarul din Pipera este pregătit să aducă alţi jucători sub comanda lui Toni Petrea, în speranţa că FCSB va produce marea surpriză şi va câştiga titlul, după o pauză de şapte ani. În acest moment, CFR Cluj are un avans de zece puncte faţă de roş-albaştri.

De altfel, până să se clarifice situaţiile jucătorilor cu salarii mari din cadrul lotului, Gigi Becali a adus deja un nou jucător sub comanda lui Toni Petrea. Este vorba despre Andrei Istrate, fotbalist legitimat la FCSB, dar care revine în lotul roş-albaştrilor după împrumutul la Poli Iaşi, în Liga a II-a.

Conform liga2.ro, oficialii moldovenilor au fost nemulţumiţi de atacantul de 19 ani şi au ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru încetarea împrumutului care era valabil până la finalul sezonului. 

Cumpărat în urma cu un an, de la FC Ardealul, Andrei Istrate a jucat deja 11 meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, şi a marcat un gol pentru roş-albaştri. Cu o înălţime de 1,88 metri, atacantul este evaluat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75 de mii de euro.

viewscnt
Articole similare