adplus-dvertising
You are here:

Transfer FABULOS pentru Florin Tănase. Un club de mare tradiţie din Europa, oferta carierei pentru mijlocaşul de la FCSB

Transfer FABULOS pentru Florin Tănase. Un club de mare tradiţie din Europa, oferta carierei pentru mijlocaşul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este din ce în ce mai aproape de plecarea de la FCSB, însă căpitanul roş-albaştrilor a fost şi subiectul unui transfer într-un campionat din TOP 5 în Europa.

Florin Tănase este dorit insistent în Emiratele Arabe Unite, de Al Nasr, iar şansele căpitanului de la FCSB de a evolua pentru prima dată în carieră în străinătate sunt din ce în ce mai mari. Deşi ar fi primul său transfer în afara Ligii I, fotbalistul de 27 de ani a fost aproape de a semna un contract cu o echipă din Ligue 1.

Echipa de pe locul 11 din campionatul Franţei l-a dorit pe Florin Tănase pentru a-l înlocui pe unul dintre atacanţii săi din lot, fotbalistul urmând a fi vândut. În cele din urmă, oficialii lui Angers au cerut o sumă mult prea mare pentru atacantul pe care doreau să vândă, astfel că transferul a picat, iar Tănase n-a mai avut şansa de a juca în Ligue 1.

Transfer FABULOS pentru Florin Tănase. Un club de mare tradiţie din Europa, oferta carierei pentru mijlocaşul de la FCSB

”Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece, atacantul lor, nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta şi a picat transferul”, a declarat agentul FIFA Liubliana Nedelcu pentru as.ro.

Deşi a ratat transferul în campionatul Franţei, Florin Tănase are şanse foarte mari de a pleca de la FCSB în această iarnă. Florin Tănase va primi un salariu lunar de 80.000 de euro la Al Nasr, adică 960.000 de euro pe an, potrivit fanatik.ro. În prezent, căpitanul FCSB-ului primeşte încasează lunar suma de 30 de mii de euro, după ce a ajuns la o nouă înţelegere cu Gigi Becali în vara anului trecut.

Atunci, Gigi Becali a anunţat prelungirea contractului cu Tănase pe o perioadă de 4 ani şi un salariu de 30.000 de euro pe lună. De asemenea, în acord a fost impusă şi o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro, aceasta fiind suma pe care va trebui să o achite Al Nasr.

Sezonul trecut, Florin Tănase a marcat 24 de goluri şi a fost golgheterul Ligii 1. În actuala stagiune, Tănase a marcat nouă goluri şi a oferit patru pase decisive în 19 meciuri din toate competiţiile.

”De aia se cheamă clauză de reziliere, clauză de transfer. Dacă se plăteşte clauza şi el este fericit cu contractul care i se oferă, Tănase pleacă, iar noi încasăm 3 milioane de euro. Nu există 2,999,999, de regulă se mai încearcă.

Noi nu vrem să ne despărţim de Tănase. Doar dacă se plăteşte clauza. Înţeleg că este un interes foarte mare. Oamenii trebuie doar să aştepte perioada de transferuri şi să vireze suma”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare