adplus-dvertising
You are here:

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură din Liga I. Negocieri de ultimă oră cu un club uriaş

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă cea mai mare lovitură din Liga I. Negocieri de ultimă oră cu un club uriaş

FCSB

Comentarii

FCSB a fost, în fiecare sezon, echipa care a vândut cel mai bine din Liga I, iar Gigi Becali a obţinut sume importante de bani în schimbul jucătorilor săi.

FCSB are şi acum în lot tineri extrem de interesanţi, care pot fi vânduţi la cluburile importante din fotbalul mondial. Gigi Becali se mândreşte cu jucători precum Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan, în schimbul cărora speră să primească din nou zeci de milioane de euro.

De altfel, Florinel Coman este subiectul unui transfer uriaş pentru Liga I. Americanii de la Orlando City au pus ochii pe mijlocaşul celor de la FCSB, iar Gigi Becali le-a trimis oferta şi aşteaptă răspunsul din partea oficialilor clubului din MLS.

Becali pregăteşte marea lovitură. FCSB îl vinde pe Florinel Coman

"M-au rugat nişte oameni din America să le spun despre Coman. Mi-au zis <<Spune-i lui Gigi să ne facă o contraofertă, să vedem ce vrea el>>. Gigi le-a făcut contraoferta. Le-am spus că Gigi ţine de preţ, aşteptăm să treacă Paştele şi vorbim după. Oamenii l-au contactat pe Gigi şi i-au spus să le facă o contraofertă.

Gigi le-a făcut o contraofertă echilibrată, nu e o diferenţă mare, dar nu ştiu cât de interesaţi sunt în continuare. Un om principal de la acel club a fost în România, a fost invitatul meu, a fost la meciul de la Cluj, iar apoi a venit în avion cu jucătorii de la Steaua. N-a vorbit cu Coman acolo, chiar dacă îl cunoştea.

A aterizat Steaua, Coman a venit la birou, l-a cunoscut. Era şeful scouterilor de la acea echipă, fost jucător, l-a cunoscut pe Coman, a stat 2-3 ore de vorbă cu el, i-a spus că îl urmăreşte de 7-8 luni.  Au făcut o ofertă atunci pe care Gigi a refuzat-o. 

Oferta pe care au făcut-o atunci a fost pe 3 ani şi jumătate, cu 9 milioane de dolari, plătibili în 3 ani. Gigi le-a trimis acum de 10 milioane plus nişte procente, 40%, mai departe vom vedea.  Nu ştiu cât de interesaţi sunt, au vorbit oamenii mei de la firmă cu şeful scouterilor şi era cam rece, nu era atât de entuziasmat aşa cum era când a venit în ţară.

Cu jucătorul nu e o problemă, cu 100.000 de euro în sus sau în jos, nu e problemă, ne vom aranja, mai ales că acel contract e pe 3 ani şi jumătate, e exact ce-i trebuie şi lui, timp, să facă un pas spre altă echipă mult mai bună" , a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

  • 6 milioane de euro este cota lui Florinel Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 goluri şi 10 pase decisive a reuşit Florinel Coman în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB

viewscnt
Articole similare