Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer istoric pentru un club din Liga 1? 3 cluburi din Italia sunt interesate de jucător

Transfer istoric pentru un club din Liga 1? 3 cluburi din Italia sunt interesate de jucător

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 ar putea reuşi al doilea cel mai scump transfer din istoria sa, după ce golgheterul echipei a ajuns în atenţia a 3 cluburi din Italia.

O echipă din Liga 1 ar putea reuşi una dintre cele mai interesante transferuri din istoria sa. Golgheterul echipei a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate şi are şanse la un transfer.

Echipa din Liga 1 care şi-ar putea vinde golgheterul în Italia

Cluburile din România au reuşit tot mai rar să vândă jucători în marile campionate ale Europei.

Dacă FCSB sau Universitatea Craiova încă se mai pot mândri cu astfel de performanţe, pentru cluburile mai mici este aproape imposibil.

Totuşi, UTA Arad ar putea intra şi ea în rândul echipelor din Liga 1 care au transferat jucători în TOP 5 campionate din Europa.

Potrivit sportarad.ro, David Miculescu, golgheterul echipei, este urmărit de 3 cluburi din Italia şi n-ar fi exclus un transfer. Mai ales că impresarul său, Cătălin Sărmăşan, şi-a construit foarte multe legături în fotbalul italian.

Conform sursei citate, David Miculescu este urmărit de cei de la Sassuolo, Venezia şi Lecce. Primele două joacă în Serie A, în timp ce Lecces este pe locul 4 în Serie B, cu şanse reale de a reveni în prima ligă.

David Miculescu este o ţintă şi pentru două dintre marile echipe din Liga 1, FCSB şi Universitatea Craiova. Însă, până acum, preţul a fost un obstacol în calea transferului.

De exemplu, Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru transferul lui David Miculescu, dar a fost refuzat.

Cei de la UTA Arad îşi doresc să scoată măcar un milion de euro din vânzarea lui David Miculescu, o sumă deloc mare pentru fotbalul italian, mai ales pentru echipele din Serie A.

David Miculescu are contract cu UTA Arad până în vara lui 2023 şi n-ar fi exclus să-l lase să se transfere încă din această iarnă. Ar fi cea mai importantă mutare din această iarnă, din Liga 1.

În vârstă de 20 de ani, David Miculescu este golgheterul celor de la UTA Arad, cu 6 goluri în 21 de meciuri, deşi nu este atacant central.

În cazul în care UTA va reuşi să-l vândă pe David Miculescu în condiţiile anunţate de club, ar fi al doilea cel mai scump transfer din istorie, după Dennis Man, pentru care arădeanii au primit în total 1,85 milioane de euro.

Afla mai multe despre: david miculescu 

viewscnt
Articole similare