Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferuri la CFR. 3 pentru Petrescu! Nelu Varga: "A dat 15 goluri într-o echipă din Europa League, e golgheter!"

Transferuri la CFR. 3 pentru Petrescu! Nelu Varga: "A dat 15 goluri într-o echipă din Europa League, e golgheter!"

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a anunţat că, în iarnă, urmează transferuri la echipa din Gruia. Dan Petrescu (54 de ani) va primi "2-3 jucători", toţi în atac, iar Nelu Varga a pus ochii pe un golgheter dintr-o echipă din grupele Europa League.

Dan Petrescu va primi întăriri. Vestea bună pentru "Bursuc" a venit chiar de la Nelu Varga, patronul echipei, după calificarea mai departe din grupa de Conference League. Un golgheter dintr-o echipă din Europa League e una dintre ţintele lui Varga, omul cu banii din Gruia.

Transferuri la CFR. 3 pentru Petrescu! Nelu Varga: "A dat 15 goluri într-o echipă din Europa League, e golgheter!"

Aşa cum a obişnuit în ultimii ani, CFR Cluj va continua transferurile din străinătate. Cu un motiv în plus, după calificarea din grupa de Conference League, Nelu Varga a anunţat că urmează să aducă "2-3 jucători" la CFR Cluj în perioada de mercato din iarnă. Toţi, jucători de atac.

"În iarnă vom face schimbări. Vom aduce 2-3 jucători în atac. Din străinătate vom aduce", a spus Nelu Varga, conform Fanatik. Apoi, omul de afaceri din Cluj-Napoca a anunţat şi faptul că a pus ochii pe un jucător argentinian, un golgheter, care a dat 15 goluri la o echipă actualul sezon de Europa League.

"Vreau să aducem un argentinian care joacă în Europa şi e golgeter. Are vreo 15 goluri date, într-o echipă din Europa League. Din ţară, nimic. Vizăm 3 oameni din atac, din străinătate", a mai spus Nelu Varga.

Ce sumă mare şi-a asigurat CFR Cluj după calificarea din grupa de Conference League şi cât mai poate "stoarce" din Europa

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, în ultima etapă a grupei G a Conference League, şi a încheiat grupa pe locul doi, care îi aduce calificarea în play-off-ul pentru optimile competiţiei. În clasamentul grupei G, Sivasspor a încheiat pe primul loc, cu 11 puncte, şi merge în optimi, apoi apare CFR Cluj, cu 10 puncte, care s-a calificat în 16-imi, iar Slavia Praga (8 puncte) şi Ballkani (4 puncte) închid grupa.

Succesul cu Ballkani şi asigurarea locului secund în grupa de Conference League au asigurat aproximativ 1 milion de euro, pe lângă cele peste 7 milioane de euro câştigate de-a lungul parcursului european din acest sezon.

Calificarea în optimi, în faţa următoarei adversare, ar mai aduce 600.000 de euro, iar din acest punct sumele cresc considerabil. Sfertfinalistele primesc 1 milioane de euro, semifinalistele iau 2 milioane de euro, finalista învinsă ia 3 milioane de euro, iar câştigătoarea trofeului primeşte încă 5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: nelu vargatransferuricfr clujdan petrescuconference league 

viewscnt
Articole similare