Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tranzacţia colosală finalizată în România după un an la arabi! Mega-lovitura dată de Florin Tănase cu banii câştigaţi în Emirate: "E prima dată când fac asta"

Tranzacţia colosală finalizată în România după un an la arabi! Mega-lovitura dată de Florin Tănase cu banii câştigaţi în Emirate: "E prima dată când fac asta"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a bătut palma şi a fost prezentat la noua sa echipă, însă fotbalistul de 28 de ani rămâne în contact în permanenţă cu România datorită afacerilor imobiliare pe care le dezvoltă.

Florin Tănase s-a despărţit în această vară de Al Jazira, echipa cu care a semnat în august 2022, însă acum a dat o nouă lovitură pe plan financiar. Atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat cu Al-Okhdood, echipă nou promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Dincolo de fotbal, Florin Tănase se concentrează şi într-un alt domeniu. Atacantul a rămas în relaţii foarte bune cu familia Becali, iar acum fostul jucător al FCSB-ului a bătut palma cu fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, Theodora, pentru o bucată dintr-un teren cu ieşire la lac şi cu o dimensiune de 5 mii de metri pătraţi. În total, terenul fiicei lui Becali are o suprafaţă de 7,4 hectare şi ar valora 25 de milioane de euro.

"Florin Tănase a investit din banii câştigaţi la arabi în acest teren, pe care are în curs de autorizare primul lui proiect imobiliar”, a declarat Mihai Mincu, soţul Theodorei Becali Mincu, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera.

"Cred că se vor putea construi aici aproximativ 120 de apartamente. Urmează să finalizeze arhitectul proiectul pentru a depune documentele în vederea autorizării. E primul meu proiect imobiliar.

Mi-a plăcut pentru că este într-o zonă foarte bună a Capitalei, în Pipera, lângă lac. Până va fi gata proiectul, cred că se va debloca şi piaţa rezidenţială. Anul viitor ne dorim să începem, iar durata construcţiei va fi de aproximativ doi ani.

Dacă voi avea succes cu acest proiect, intenţionez să fac şi altele" , a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorin tanasegigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare