Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să fim cu toate gândurile acolo”. Flavius Stoican a subliniat obiectivul din acest sezon la Botoşani: ”Sunt zile din astea în fotbal”

”Trebuie să fim cu toate gândurile acolo”. Flavius Stoican a subliniat obiectivul din acest sezon la Botoşani: ”Sunt zile din astea în fotbal”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Flavius Stoican (46 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit de moldoveni pe terenul celor de la UTA Arad.

FC Botoşani a pierdut partida cu UTA Arad, scor 1-3, în etapa a 25-a din Superligă.

Moldovenii au reuşit să marcheze doar un gol după ce în runda precedentă au făcut-o de cinci ori în poarta celor de la Petrolul.

Flavius Stoican a subliniat obiectivul din acest sezon la Botoşani: ”Trebuie să fim cu toate gândurile acolo”

La finalul jocului de la Arad, antrenorul Flavius Stoican a afirmat că a fost una dintre acele zile în care nu a ieşit nimic pe fază ofensivă pentru echipa sa.

”Un adversar pe care l-am văzut de la început foarte motivat, chiar dacă am jucat pe acet teren îngheţat. Victoria este meritată.

Nu s-a pus problema să nu luăm în serios adversarul, doar că sunt zile şi zile, iar azi a fost ziua în care nu ne-a ieşit, mai ales că am început partida cu acel penalty. 

Trebuie să uităm acest meci şi să mergem încrezători în forţele noastre. O să vină şi terenuri mai bune, mai ales că o să jucăm acasă şi avem oameni care se ocupă, oameni gospodari. Vedem cât de mult sunt conştienţi. Asta înseamnă că ne respectă şi pe noi, şi pe jucători, ne respectă ca fotbalişti. 

(n.r. despre Mboko) A fost una din zilele lui nefaste, dar să nu uităm că a fost şi jucătorul etapei la un moment dat. Sunt zile din astea în fotbal, indiferent de cât de mulţi îţi doreşti. Sunt momente în care nu îţi iese jocul, asta nu înseamnă că nu este un jucător în care îmi pun speranţele.

Mai aproape este maioul decât cămaşa. Trebuie să rămânem în prima ligă, cu toate gândurile să fim acolo, să facem tot ce ne stă în putinţă.

Dacă reuşim să legăm victorii cum am avut acea serie şi să nu mai avem astfel de sincope. Cu siguranţă că ne gândim la mai mult, dar acum vine Sepsi şi îl vom trata ca atare şi să fim la potenţial maxim”, a declarat Stoican, după meci.

În clasament, FC Botoşani se clasează pe locul 9, cu 30 de puncte, după 25 de etape.

Afla mai multe despre: flavius stoicanbotosani 

viewscnt
Articole similare