Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi-au dorit mai mult şi au câştigat”. Concluziile jucătorilor de la Botoşani după eşecul de la Arad: ”Nici nuntă când am câştigat, nici înmormântare când pierdem”

”Şi-au dorit mai mult şi au câştigat”. Concluziile jucătorilor de la Botoşani după eşecul de la Arad: ”Nici nuntă când am câştigat, nici înmormântare când pierdem”

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Roman II (30 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de FC Botoşani pe terenul celor de la UTA Arad.

FC Botoşani a pierdut disputa cu UTA Arad, scor 1-3, în etapa a 25-a din Superligă, după ce în etapa precedentă a trecut cu 5-0 de Petrolul.

La Arad, gazdele au primit penalty încă din minutul 3, după un henţ al lui Şeroni, iar Stefan Milosevic a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 4.

După numai şapte minute, Milosevic a primit o pasă de la Rareş Pop şi a înscris pentru 2-0.

În minutul 28, VAR-ul a anulat pentru o poziţie de ofsaid golul reuşit de Dragu, pentru oaspeţi. Aceştia însă au reuşit totuşi să înscrie prin Mihai Roman II, în minutul 38.

Prima repriză s-a încheiat cu arădenii având tot două goluri avans, după reuşita lui Rareş Pop din minutul 45+3.

Concluzii după UTA Arad - FC Botoşani 3-1 

La finalul meciului, unicul marcator al Botoşaniului, Mihai Roman II, a explicat că jucătorii arădeni şi-au dorit mai mult victoria în acest meci.

”Am intrat destul de rău în joc. A venit acea fază de penalty, zic eu ca ne-a turnat plumb în picioare să primim atât de repede gol. Nici atitudinea nu a fost ok azi şi mă refer la toată echipa. Ei au fost mai concentraţi, şi-au dorit mai mult şi au câştigat. 

Trebuia să arătăm altfel azi. Trebuie să arătăm dorinţă, atitudine şi chiar dacă am primit gol repede, puteam să întoarcem meciul pentru că au fost momente în care am arătat bine.

Chiar şi la 2-0 am avut căteva faze, dar ăsta e fotbalul şi, din păcate, nu am mai reuşit să revenim până la final. Dacă aveam atitudine corectă, reuşeam să revenim în meci. 

Nu am făcut nuntă când am câştigat, nu facem nici înmormântare când pierdem. E bine să învăţăm din ziua de azi, din meciul de azi pentru că celelalte meciuri le-am câştigat cu dorinţă.

Am băgat capul în gheaţa şi cu siguranţă dacă menţineam acelaşi focus şi aceraşi atitudine, nu pierdeam azi aici”, a declarat Roman, după meci. 

Afla mai multe despre: botosanimihai roman 

viewscnt
Articole similare