Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători de la FCSB, în pericol să rateze partida cu Petrolul, din etapa a 28-a a Superligii

Trei jucători de la FCSB, în pericol să rateze partida cu Petrolul, din etapa a 28-a a Superligii

Fotbal

Comentarii

FCSB se pregăteşte de partida cu FC Argeş, programată duminică, 26 februarie, de la ora 20:30, în etapa a 27-a din Superligă.

  • Meciul FC Argeş - FCSB va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Trei jucători de la FCSB, în pericol de suspendare

La meciul cu FC Argeş, trei jucători ai vicecampioanei sunt pasibili de suspendare în etapa viitoare, contra Petrolului, dacă vor mai încasa un cartonaş galben în duelul din Trivale.

Cei trei fotbalişti în pericol sunt Ştefan Târnovanu, Malcom Edjouma şi Alexandru Pantea. Dacă cel din urmă nu este titular indiscutabil, primii doi ar putea reprezenta un minus evident pentru formaţia pregătită de Mihai Pintilii şi Leo Strizu.

În meciul contra celor de la FC Argeş, FCSB nu-i va putea avea la îndemână pe mijlocaşii dreapta David Miculescu şi Andrei Cordea, tocmai din acest motiv - au fost avertizaţi în ultima partidă jucată de FCSB în campionat, contra celor de la Universitatea Craiova, scor 1-1.

Cum ar putea arăta primul ”11” al FCSB-ului, în meciul cu FC Argeş:

  • Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Coman, Omrani, Oct. Popescu.

FCSB, probleme mari cu suspendările în 2023

Tot din cauza cumului de cartonaşe galbene, Risto Radunovic a ratat partida cu Farul Constanţa, Octavian Popescu duelul cu FC Voluntari, iar Dariu Olaru confruntarea cu Universitatea Craiova.

De asemenea, Joyskim Dawa a fost eliminat în meciul cu Farul, după un fault în postură de ultim apărător, şi a ratat meciurile cu CFR Cluj şi FC Voluntari.

După acel gest, fundaşul camerunez a şi pierdut locul de titular, fiind preferat cuplul de fundaşi centrali Joonas Tamm - Iulian Cristea.

Afla mai multe despre: tarnovanuedjoumapanteafcsb 

viewscnt
Articole similare