Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul din România - Ucraina 3-0 pe care Răzvan Lucescu l-a asemănat cu superstarul lui Manchester City de la EURO: ”Mi-a plăcut la nebunie”

Tricolorul din România - Ucraina 3-0 pe care Răzvan Lucescu l-a asemănat cu superstarul lui Manchester City de la EURO: ”Mi-a plăcut la nebunie”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Lucescu (55 de ani) a văzut şi el meciul istoric făcut de naţionala României contra Ucrainei, la debutul la EURO 2024, şi a avut un jucător remarcat dintre ”tricolorii” lui Edi Iordănescu (46 de ani).

România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din grupa E de la EURO 2024, pe Allianz Arena din Munchen.

Golurile ”tricolorilor” au marcat prin Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Remarcatul lui Răzvan Lucescu, după România - Ucraina 3-0: ”Mi l-a adus în faţa ochilor pe Walker de la Manchester City”

La finalul meciului, Răzvan Lucescu a fost şi el darnic cu laudele la adresa jucătorilor naţionalei României şi a selecţionerului Edi Iordănescu. 

Dintre aceştia, l-a remarcat în mod special pe Andrei Raţiu, fundaşul dreapta legitimat la Rayo Vallecano, pe care l-a asemănat pe Kyle Walker, apărătorul dreapta al celor de la Manchester City, prezent şi el la EURO 2024 alături de naţionala Angliei.

”Eu nu pot să spun cine a fost jucătorul cel mai bun. Am înţeles că a fost premiat Stanciu. Poţi să îl omiţi pe Man, care a făcut nişte lucruri extraordinare. Poţi să omiţi fundaşii centrali? Chiar pe Raţiu. 

Mie mi-a plăcut Raţiu la nebunie, intensitatea, încrederea, cumva mi l-a adus în faţa ochilor pe Walker de la Manchester City. Fiecare a contribuit cu calităţile pe care le are,”, a declarat Răzvan Lucescu, la Prima Sport

Până în momentul de faţă, cu tot cu meciul contra Ucrainei, Andrei Raţiu a adunat 18 selecţii la naţionala României şi a marcat un gol.

Afla mai multe despre: andrei ratiurazvan lucescumanchester citykyle walkereuro 2024,  

viewscnt
Articole similare