Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricolorul pe care Basarab Panduru vrea să îl vadă în primul 11 la meciul cu Israel. ”Nu e uşor ce face el” | EXCLUSIV

Tricolorul pe care Basarab Panduru vrea să îl vadă în primul 11 la meciul cu Israel. ”Nu e uşor ce face el” | EXCLUSIV
Comentarii

Tricolorii au intrat în febra meciului cu Israel, la finalul căreia naţionala noastră poate fi aproape calificată la EURO 2024.

Primul 11 pe care îl va propune Edi Iordănescu rămâne în continuare un mister, deşi, în mare, nu se aşteaptă mari surprize din partea selecţionerului. Invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a dezvăluit că îşi doreşte să îl vadă pe Darius Olaru la mijlocul terenului, încă din startul partidei, altăuri de Răzvan Marin şi Nicolae Stanciu.

Fotbalistul crescut de Gaz Metan Mediaş are un start excelent de sezon, iar la partida din ultima etapă dintre FCSB şi Universitatea Craiova a contribuit decisiv la victoria echipei sale, marcând două goluri.

Olaru, unul dintre preferaţii lui Basarab Panduru. ”Ar fi corect să joace”

”Mă gândesc că ar putea juca Stanciu şi Răzvan Marin, iar lui Darius Olaru să i se dea mai multă libertate. Pentru că în acest moment crede că e poate cel mai în formă jucător. E în mare formă. Are 4 goluri date până acum, deşi în sezonul trecut a marcat doar o dată.

Şi felul în care joacă... Dă pasă şi pleacă, cere mingea la un-doi. Nu e uşor să faci asta în campionatul nostru. Mi se pare că e în formă. Ar fi corect să joace Olaru, având în vedere ce a arătat în acest debut de sezon”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În aceste preliminarii, Darius Olaru a bifat două meciuri sub tricolori, în Andorra, unde a evoluat 64 de minute, şi în Elveţia, unde a intrat cu un sfert de oră înainte de final.

 

 

Afla mai multe despre: basarab panduruechipa nationaladarius olaru 

viewscnt
Articole similare