You are here:

Turcii ies la atac şi acuză arbitrajul: ”Decizie scandaloasă de la VAR în meciul din Olanda!”

Turcii ies la atac şi acuză arbitrajul: ”Decizie scandaloasă de la VAR în meciul din Olanda!”

EURO

Comentarii

Turcia şi-a încheiat parcursul la Campionatul European din Germania, dar critică arbitrajul din partida cu Olanda, din sferturile de finală.

Turcii fac scandal după eliminarea de la EURO 2024: ”Acţiunea a rămas nepedepsită”

Turcia a pierdut meciul contra Olandei, scor 1-2, şi a fost eliminată de la EURO 2024 în sferturile de finală ale competiţiei.

Cei care au marcat primii au fost est-europenii, prin Akaydin (35), dar batavii au întors soarta partidei după pauză, prin de Vrij (70) şi autogolul lui Muldur (76).

Astfel, Olanda s-a calificat în semifinale, unde va întâlni Anglia, dar presa din Turcia acuză arbitrajul. Faza reclamată s-a petrecut în minutul 30, la scorul de 0-0, când Xavi Simons l-a călcat foarte dur pe Mert Muldur.

Arbitrul de centru al partidei, Jerome Brissard, i-a acordat cartonaşul galben jucătorului olandez, dar turcii consideră că acesta ar fi trebuit să fie sancţionat cu roşu. Arbitrajul video nu a intervenit la respectiva fază.

”Decizie scandaloasă de la VAR în meciul din Olanda! Acţiunea a rămas nepedepsită. Nu a fost niciun apel de la VAR pentru fotbalistul vedetă care l-a călcat pe gleznă pe Mert Muldur.

Reluarea nu a fost urmărită de cei de la VAR. Chiar dacă ar fi putut duce la un cartonaş roşu, a fost doar sancţionată doar cu galben”, au notat turcii de la publicaţia Takvim.

Semifinalele EURO 2024 sunt Spania - Franţa şi Anglia - Olanda.

Afla mai multe despre: euro 2024turciaolanda 

viewscnt
Articole similare