You are here:

VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-0. Se îngroaşă gluma! Ardelenii rămân pe fotoliul de lider şi sunt neînvinşi după opt etape. Al doilea eşec stagional pentru ”câini”

VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-0. Se îngroaşă gluma! Ardelenii rămân pe fotoliul de lider şi sunt neînvinşi după opt etape. Al doilea eşec stagional pentru ”câini”

U Cluj

Comentarii

În urma partidei de pe Cluj Arena, ”U” şi-a consolidat poziţia de lide, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo este pe şase, cu 12 puncte.

U Cluj - Dinamo 1-0 (Bic 62)

Echipele de start: 

  • U Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoero, Cristea, Chipciu - Popescu, Bic - Raţă, Nistor, Thiam - Blănuţă
  • Rezerve: Gorcea, Oancea, Van Der Werff, Briz, Mitrea, Codrea, Simion, Silaghi, Bota, Pereira, Tchassem, Moldovan
  • Dinamo: Golubovic - Costin, Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov, Gnahore, Cîrjan - Borduşanu, Selmani, Bani
  • Rezerve: Roşca, Stoian, Paşcalău, Licsandru, Soro, Patriche, Caragea, Irimia, Rotund, Amzăr, Mărginean

Min 90+3. Meciul s-a terminat, scor 1-0.

Min 62. GOOOOOOOL ”U”! Ovidiu Bic deschide scorul cu un şut norocos. Mingea este deviată de un dinamovist şi îl păcăleşte pe Golubovic.

Min 60. Chipciu şutează puternic, în braţele lui Golubovic.

Min 46. A început repriza a doua.

Prima repriză s-a terminat, scor 0-0.

Min 29. Gertmonas are o dublă intervenţie fantastică la capul lui Selmani şi la şutul lui Gnahore.

Min 26. Ce ocazie rataează Dinamo! Cîrjan pătrunde în careu, şutează puternic, dar Gertmonas respinge de sub transversală. Va fi corner.

Min 5. Milanov ratează prima şansă a meciului pentru Dinamo!

Min 1. A început meciul!


La patru luni de la ultimul meci direct dintre cele două, U Cluj şi Dinamo se întâlnesc din nou în Superliga. Partida din cadrul etapei a opta din actualul sezon se joacă astăzi, de la ora 21:30, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro. La începutul lunii mai, în play-out-ul stagiunii trecute, U Cluj şi Dinamo au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului şi au încheiat la egalitate, scor 3-3.

U Cluj - Dinamo LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30. Cele mai importante faze vor fi pe orangesport.ro

U Cluj este surpriza plăcută a sezonului în Superliga. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău şi Oţelul Galaţi sunt singurele formaţii neînvinse în actuala stagiune din campionat, ambele fiind la egalitate de puncte cu liderul din clasament, Universitatea Craiova. De altfel, U Cluj are şi un meci mai puţin disputat faţă de olteni, astfel că, dacă scoate cel puţin o remiză în meciul de astăzi cu Dinamo, ardelenii revin pe primul loc în clasamentul Superligii.

U Cluj - Dinamo LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30. Cele mai importante faze vor fi pe orangesport.ro

De partea cealaltă, Dinamo are şi ea un start de sezon foarte bun. După ce a condus-o pe CFR Cluj cu 2-0, în deplasare, în prima etapă a sezonului şi a cedat, ulterior, cu 2-3, Dinamo a legat şase meciuri fără înfrângere. Cu trei remize şi trei victorii obţinute în primele şapte etape disputate, Dinamo ocupă locul 6 în clasament.

Afla mai multe despre: u clujdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare