adplus-dvertising
You are here:

U Craiova încasează 900.000 €! Rotaru, mutare de ULTIMĂ ORĂ: contract pe trei ani!

U Craiova încasează 900.000 €! Rotaru, mutare de ULTIMĂ ORĂ: contract pe trei ani!
Comentarii

U Craiova şi-a prelungit contractul cu unul dintre sponsorii echipei, Betano, pe încă trei ani, iar oltenii vor primi o sumă bună de bani în conturi. Betano o sponsorizează pe U Craiova încă din 2017, iar odată cu noul contract părţile vor împlini nouă ani de parteneriat.

Într-un comunicat oficial, U Craiova a anunţat prelungirea contractului cu Betano, sponsorul care stă pe faţa tricourilor "leilor". Betano şi U Craiova se află într-o colaborare continuă din 2017 până în prezent, iar noul contract se întinde pe încă trei ani.

U Craiova încasează 900.000 €! Rotaru, mutare de ULTIMĂ ORĂ: contract pe trei ani!

O sumă importantă de bani va intra în conturile clubului U Craiova. Oltenii au prelungit parteneriatul cu Betano, sponsorul care se află pe tricoul echipei din Bănie încă din 2017. Într-un comunicat oficial, U Craiova a anunţat că înţelegerea dintre părţi se prelungeşte până în 2025.

"Universitatea Craiova şi Betano Romania, împreună pentru următoarele 3 sezoane competiţionale! În această nouă etapă de colaborare, sigla BETANO va ocupa aceeaşi poziţie de onoare pe tricourile alb-albaştrilor. Acordul este valabil până în 2025, dată care va marca nouă ani de parteneriat între cele două organizaţii", se arată într-un comunicat oficial la oltenilor.

Astfel, Betano şi U Craiova vor împlini, în 2025, nouă ani de parteneriat.

Potrivit site-ului gddhd.ro, în 2021 U Craiova încasa 300.000 de euro pe an de la Betano. Ca atare, dacă în noul contract suma a rămas la fel, deşi e de aşteptat să crească, în următorii trei ani oltenii vor primi în conturi nu mai puţin de 900.000 de euro.

Betano este şi sponsorul FCSB.

3 - trei ani este durata noului contract semnat de U Craiova şi Betano

viewscnt
Articole similare