You are here:

Ucraina, la primul meci după ruşinea suferită la debutul cu România. Cum au prefaţat ucrainenii ”finala” cu Slovacia: ”Sperăm că am învăţat”

Ucraina, la primul meci după ruşinea suferită la debutul cu România. Cum au prefaţat ucrainenii ”finala” cu Slovacia: ”Sperăm că am învăţat”

EURO

Comentarii

Ucrainenii au prefaţat duelul cu Slovacia, unul ce are loc în grupa României la EURO 2024. ”Tricolorii” vor juca împotriva Belgiei.

Ucrainenii au prefaţat duelul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

Ucraina se pregăteşte de al doilea ei meci la EURO 2024. După ”duşul rece”, aşa cum a numit selecţionerul Serghei Rebrov eşecul cu România, ucrainenii o vor înfrunta pe Slovacia.

Naţionala ucraineană este ultima în grupa E, în timp ce România este lider. Pe 2 se clasează Slovacia, care a trecut la limită de Belgia (1-0).

Selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, speră să spele ruşinea din primul meci de la European şi să o învingă pe Slovacia pentru a mai spera la calificare.

"Toată lumea ştie că trebuie să jucăm mai bine şi cu mai mult spirit. Primul meci a fost un adevărat duş rece. Toţi suntem responsabili pentru înfrângere, atât jucătorii, cât şi eu ca antrenor”, a declarat Rebrov.

Tot înaintea meciului cu Slovacia a vorbit şi Oleksandr Zinchenko, care a cerut mai mult respect pentru naţionala ţării sale.

”Sperăm că am învăţat din acel meci, atât individual, cât şi colectiv. Avem mulţi jucători care joacă la primul lor turneu, dar amintiţi-vă că am obţinut acelaşi număr de puncte în calificări ca şi Italia. Suntem o echipă care trebuie respectată.

Va fi un meci foarte dificil. Va fi o luptă pe tot terenul pentru că este o echipă care joacă bine ca unitate”, a concluzionat jucătorul legitimat la Arsenal.

Meciul Slovacia - Ucraina se dispută astăzi, de la ora 16:00, fiind primul al zilei de vineri, 21 iunie, de la EURO 2024.

Afla mai multe despre: ucrainaserghei rebrovoleksandr zinchenko 

viewscnt
Articole similare