Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uitaţi” în Ucraina! Trei brazilieni au rămas la hotelul din Kiev după ce delegaţia venită la Bucureşti a plecat fără ei

”Uitaţi” în Ucraina! Trei brazilieni au rămas la hotelul din Kiev după ce delegaţia venită la Bucureşti a plecat fără ei
Comentarii

Deşi delegaţia cu jucători străini venită de la Kiev la Bucureşti a ajuns cu bine, se pare că trei brazilieni au fost ”uitaţi” în Ucraina.

Odată cu invazia ordonată de Vladimir Putin în Ucraina, locuitorii ţării s-au îmbulzit către graniţe, pentru a scăpa de război.

Între timp a fost declarată legea marţială în Ucraina, astfel că bărbaţii ucraineni între 18 şi 65 de ani nu au voie să părăsească ţara, dar cei străini sunt chiar încurajaţi să plece.

Problema a fost alta: primul pas din planul lui Putin pentru a îngenunchea Ucraina a fost să bombardeze aeroporturile, astfel că singurele căi de plecare au fost cele terestre.

Cozi interminabile s-au format pe drumurile ţării, iar multe persoane au avut nevoie de ajutor pentru a părăsi Ucraina.

Majoritatea fotbaliştilor străini ai ţării au ajuns la Kiev, de unde aşteptau să fie preluaţi pentru a putea pleca în siguranţă din Ucraina.

O delegaţie s-a format, cu ajutorul FIFA, UEFA şi federaţiilor române şi moldoveneşti de fotbal, care conţinea 50 de persoane.

Aceasta a ajuns între timp la Bucureşti, dar se pare că a ”uitat” trei jucători brazileni de fotbal la hotelul din Kiev.

Trei brazilieni au fost ”uitaţi” la hotelul din Kiev de delegaţia venită la Bucureşti

Potrivit correiobraziliense, unul dintre aceştia, Jonathan Bruno Santiago, cunoscut drept ”Moreno”, a povestit cele întâmplate.

Moreno a explicat că el şi compatrioţii săi erau cazaţi la un etaj superior faţă de resul grupului cu care ar fi trebuit să plece.

Când au coborât la camera unde ştiau că erau cazate celelalte persoane, au descoperit că nu mai era nimeni acolo, lucru care le-a frânt inimile celor trei brazilieni.

Am coborât în camera unde erau cazaţi...pur şi simplu dispăruseră. Este o lipsă totală de prietenie şi patrotism. Unii s-au purtat ca şi cum ar fi fost superiori.

Doar că vreau să fie foarte clar: le dorim tot norocul, au copii mici. Să ajungă cu bine.

Le doresc noroc, dar aşa ceva nu se face”, a declarat Moreno, extrem de dezamăgit, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare