Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Marius Vizer l-a suspendat pe Vladimir Putin din funcţiile de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei Internaţionale de Judo

ULTIMA ORĂ | Marius Vizer l-a suspendat pe Vladimir Putin din funcţiile de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei Internaţionale de Judo

Alte sporturi

Comentarii

Vladimir Putin a fost suspendat din funcţia de preşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Judo şi din cea ambasador al forului. Federaţia Internaţională de Judo este condusă de Marius Vizer.

Decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina a dus la sancţiuni dure contra Rusiei, dar şi împotriva liderului de la Kremlin.

Dincolo de sancţiunile financiare şi economice, Vladimir Putin a rămas şi fără funcţia de preşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Judo, care este condusă de Marius Vizer.

Marius Vizer l-a suspendat pe Vladimir Putin din funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo

Preşedintele Rusiei este un cunoscut practicant de judo şi are în prezent centura neagră 8 Dan, primul rus care atinge acest nivel.

De-a lungul timpului, Vladimir Putin a fost invitat de onoare la mai multe evenimente organizate de Federaţia Internaţională de Judo şi, de asemenea, a susţinut prin diferite forme popularizarea acestui sport.

În schimbul implicării dezvoltării acestui sport, liderul de la Kremlin a primit funcţia de preşedinte de onoare al Federaţiei Internaţionale de Judo, dar şi pe cea de ambasador.

Însă, pe fondul războiului produs de Rusia în Ucraina, forul condus de Marius Vizer a decis să-l suspende din aceste funcţii.

”În lumina conflictului din Ucraina, Federaţia Internaţională de Judo anunţă suspendarea statutului domnului Vladimir Putin de preşedinte de onoare şi ambasador al Federaţiei Internaţionale de Judo”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al forului.

Anunţul Federaţiei Internaţionale de Judo vine după ce, sâmbătă, forul condus de Marius Vizer a anunţat anularea Grand Slamului 2022, care ar fi trebuit să se dispute în Rusia, la Kazan, în perioada 20-22 mai 2022.

”Suntem întristaţi de situaţia internaţională actuală, rezultat al dialogului ineficient la nivel internaţional. Noi, comunitatea sportivă, trebuie să rămânem uniţi şi puternici, să ne susţinem unii pe alţii şi valorile noastre universale, pentru a promova mereu pacea şi prietenia, armonia şi unitatea.

Familia judo-ului speră ca tulburările actuale să poată fi soluţionate în ultimul moment, pentru a restabili normalitatea şi stabilitatea în Europa de Est şi în lume, concentrându-ne încă o dată pe diversitatea culturală, istoria şi moştenirea Europei, în cel mai pozitiv mod”, a declarat Marius Vizer, citat de ebihoreanul.ro.

Afla mai multe despre: vladimir putin 

viewscnt
Articole similare