You are here:

Un antrenor legendar a indicat selecţionerul potrivit pentru naţionala României: ”El merită”

Un antrenor legendar a indicat selecţionerul potrivit pentru naţionala României: ”El merită”
Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit despre situaţia în care se află Edi Iordănescu, selecţionerul care a dus naţionala României până în optimile de finală ale EURO 2024.

Cine ar fi cel mai indicat selecţioner pentru România în perioada următoare

Contractul dintre Edi Iordănescu şi naţionala României a ajuns la final, după încheierea parcursului tricolorilor la Europeanul din Germania.

După meciul pierdut cu Olanda (0-3), care a însemnat ieşirea din competiţie, Iordănescu junior a dat de înţeles că nu ar mai continua la cârma primei reprezentative, iar Federaţia Română de Fotbal (FRF) a început deja să se gândească la un nou selecţioner.

Mircea Lucescu, tehnicianul care a condus naţionala României la EURO 84, a avut un sfat pentru Edi Iordănescu referitor la cumpăna din carieră în care se află acesta.

”Eu dacă i-aş da un sfat, ar fi să analizeze foarte serios tot parcursul echipei naţionale. Sigur, el merită să fie în continuare selecţionerul echipei naţionale.

Pentru că e un grup de jucători care a început cu el acum doi sau trei ani şi e normal să-l ducă cel puţin un ciclu de patru sau cinci ani.

Orice antrenor care îşi doreşte performanţă nu poate să o obţină un an de zile şi pe urmă să plece. Acum depinde de ce simte el. Dacă simte că poate face din echipa asta o echipă mai bună, atunci e normal să rămână.

Problema este că noi am creat o imagine frumoasă la tot Campionatul European, imaginea pe care au creat-o prin suporteri a influenţat şi calitatea jocului echipei naţionale, dar şi rezultatele”, a declarat Lucescu, conform Prosport.

Edi Iordănescu este selecţionerul naţionalei României din luna ianuarie a anului 2022, după ce l-a succedat pe Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024edi iordanescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare