Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un baschetbalist american a fost arestat pentru uciderea unei tinere de 23 de ani. ”Un act criminal. Detectivii au obţinut dovezi”

Un baschetbalist american a fost arestat pentru uciderea unei tinere de 23 de ani. ”Un act criminal. Detectivii au obţinut dovezi”

Sporturi americane

Comentarii

Un baschetbalist american a fost arestat pentru uciderea unei tinere de 23 de ani. Imediat, a fost dat şi afară de către echipa de care aparţinea.

Caz incredibil în baschetul american. Un baschetbalist, acuzat pentru uciderea unei tinere. Acesta a fost arestat

Chance Comanche, un jucător de baschet al echipei Stockton Kings din G League (liga secundară a NBA), va fi inculpat pentru uciderea unei femei de 23 de ani, a anunţat duminică poliţia din Las Vegas, într-un comunicat de presă, relatează AFP.

Jucătorul a fost dat afară, vineri, de către filiala din G League a celor de la Sacramento Kings, cu sediul în Stockton, după ce a fost arestat în California, fiind suspectat de răpire. Potrivit poliţiei din Las Vegas, Sakari Harnden, o tânără de 19 ani, a fost de asemenea arestată în Nevada în legătură cu acelaşi caz.

Chance Comanche şi Sakari Harnden vor fi acuzaţi de crimă după ce a fost găsit cadavrul Maraynei Rodgers, o asistentă medicală din statul Washington, a precizat poliţia în comunicat.

"La începutul anchetei, detectivii au suspectat un act criminal şi au obţinut dovezi pentru a-i aresta pe Harnden şi pe prietenul ei, Comanche, pentru rolul lor în răpirea şi dispariţia lui Rodgers", a precizat poliţia.

Informaţiile obţinute după arestarea lor au dus la descoperirea şi identificarea rămăşiţelor Maraynei Rodgers într-o zonă deşertică din apropiere de Henderson, Nevada.

Victima fusese dată dispărută în zona Las Vegas la data de 7 decembrie.

Afla mai multe despre: g leaguenbabaschet american 

viewscnt
Articole similare