Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Premier League, amendat după ce fanii au fredonat cântece homofobe. Cât are de plătit

Un club din Premier League, amendat după ce fanii au fredonat cântece homofobe. Cât are de plătit

Premier League

Comentarii

Luton Town, formaţie nou-promovată în Premier League, a fost amendată după ce suporterii săi au intonat cântece homofobe în timpul unui meci.

Luton Town, amendat pentru cântece homofobe

Clubul englez Luton Town a fost amendat cu 120.000 de lire sterline (137.000 de euro) pentru cântece homofobe cântate de către suporterii echipei în timpul meciului din Premier League disputat împotriva formaţiei Brighton, în august, a anunţat joi Federaţia de Fotbal engleză (FA).

Formaţia engleză trebuie să plătească o amendă de 137.000 de euro şi i se va impune, de asemenea, un plan de acţiune pe doi ani pentru a îmbunătăţi comportamentul susţinătorilor săi.

”Luton a recunoscut că nu s-a asigurat că spectatorii şi/sau suporterii săi s-au comportat într-o manieră ordonată”, se arată în declaraţia FA.

Clubul a emis o declaraţie prin care a acceptat decizia: ”Fiind un club incluziv, prietenos cu familia, Luton Town detestă scandările ofensatoare, ca acestea, şi are o politică de toleranţă zero faţă de orice fel de discriminare.

Cei implicaţi au săvârşit o infracţiune şi orice persoană identificată ulterior va primi interdicţie din partea clubului, putând fi supusă unei anchete a poliţiei”, se arată în comunicat.

Luton Town este pe locul 17 în clasament, cu şase puncte după 12 etape.

Afla mai multe despre: luton townpremier leaguecantece homofobe 

viewscnt
Articole similare