Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător emblematic al Realului ar putea semna cu Al Nassr. Cine este fotbalistul care poate redeveni coleg cu Cristiano Ronaldo

Un fost jucător emblematic al Realului ar putea semna cu Al Nassr. Cine este fotbalistul care poate redeveni coleg cu Cristiano Ronaldo
Comentarii

Marcelo şi Cristiano Ronaldo ar putea juca din nou împreună, la cinci ani distanţă de la plecarea portughezului de la Real Madrid.

Brazilianul s-a despărţit de Olymiacos Pieru, cu patru luni înainte de expirarea înţelegerii sale cu clubul elen. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a campioanei Greciei.

 

Marcelo a bifat doar zece meciuri pentru Olympiacos

Fundaşul brazilian a ajuns în Grecia liber de contract, după ce s-a despărţit de Real Madrid. Marcelo a semnat cu ”Galacticii” în vara anului 2007,  după ce înainte, a jucat în ţara natală, la Fluminese. În tricoul Realului, Marcelo a jucat 15 ani, perioadă în care a marcat 26 de goluri în 386 de partide.

De asemenea, brazilianul a câştigat La Liga de şase ori, Cupa Regelui Spaniei de două ori, Supercupa Spaniei de cinci ori, Supercupa Europei de trei ori,  Campionatul Mondial al Cluburilor de patru ori, şi Uefa Champions League de cinci ori. În tricoul lui Olympiacos, Marcelo a jucat doar 330 de minute, şi a marcat trei goluri. 

Transferul fundaşului brazilian la Al Nassr pare realizabil, şi datorită faptului că, Marcelo are o relaţie deosebită cu Cristiano Ronaldo, din perioada în care cei doi evoluau pentru Real Madrid. 

În vârstă de 34 de ani, Marcelo este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro. Acesta a evoluat în 58 de meciuri pentru naţionala braziliei, între 2006 şi 2018.

Afla mai multe despre: real madridal nassr 

viewscnt
Articole similare