Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de top din Premier League, gratis la Barcelona. Dublul câştigător de Liga Campionilor poate ajunge sub comanda lui Xavi

Un fotbalist de top din Premier League, gratis la Barcelona. Dublul câştigător de Liga Campionilor poate ajunge sub comanda lui Xavi

FC Barcelona

Comentarii

Unul dintre cei mai titraţi jucători din lotul lui Liverpool este gata să plece de pe Anfield Road, iar o posibilă destinaţie ar fi Barcelona.

Liverpool a făcut o serie de întăriri, în vara acestui an, în zona mediană. 

Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo şi Ryan Gravenberch au ajuns sub comanda lui Jurgen Klopp.

Un fotbalist de la Liverpool poate ajunge sub comanda lui Xavi, la Barcelona

Iar de pe Anfield au plecat mijlocaşi precum Jordan Henderson, Oxlade Chamberlain şi Fabinho.

Şi încă unul este aproape de o despărţire. Thiago Alcantara ar fi şi el pe picior de plecare de la Liverpool, iar una dintre variante pentru următoarea aventură este Barcelona.

În vârstă de 32 de ani, Thiago a ajuns la Liverpool în vara anului 2020, după ce ”cormoraniI” plăteau 22 de milioane de euro pentru a-l lua de la Bayern Munchen.

Sub comanda lui Klopp, spaniolul a jucat 97 de partide, fiind măcinat deseori de problemele accidentărilor.

Astfel, în cazul unei plecări de la Liverpool, Thiago Alcantara s-ar putea întoarce, conform Fichajes, la clubul copilăriei sale, Barcelona, unde a bifat fix 100 de meciuri.

Acesta se află în ultimul său an de contract cu formaţia engleză, caz în care mutarea ar avea şanse destul de mari de reuşită.

Thiago este un produs al celebrei academii La Masia, iar alături de echipa mare a catalanilor a cucerit Liga Campionilor în 2011, fiind atunci coechipier şi cu Xavi.

De asemenea, Thiago are în palmares încă un triumf în cea mai galonată competiţie la nivelul cluburilor, cu Bayern Munchen, în 2020.

Este şi internaţional spaniol, acumulând 46 de meciuri şi două goluri pentru selecţionata ”Furia Roja”.

Transferurile făcute de Barcelona în vara acestui an: Oriol Romeu, Ilkay Gundogan, Ingio Martinez, Joao Cancelo şi Joao Felix.

Afla mai multe despre: barcelonathiago alcantarapremier leagueliverpool 

viewscnt
Articole similare