Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Liga 1 face haz de necaz. "În sfârşit vom avea media de spectatori din Bundesliga"

Un fotbalist din Liga 1 face haz de necaz. "În sfârşit vom avea media de spectatori din Bundesliga"

Fotbal

Comentarii

Portarul celor de la Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca, reuşeşte să rămână cu moralul ridicat cu ajutorul simţul umorului, chiar dacă în cazul de faţă, în contextul actual al echipei sale şi a Ligii 1, situaţia este una mai mult de plâns.

Ajuns la 37 de ani, Răzvan Pleşca nu mai pare surprins de situaţia dificilă pe care o traversează echipa sa şi nici de noile reguli impuse de FRF şi LPF privind meciurile oficiale în contextul pandemiei de coronavirus. Conform InStat, Răzvan Pleşca este unul dintre cei mai buni portari din Liga 1, în acest sezon. Cu toate acestea, nu şi-a mai primit salariul de şase luni, iar de alte două singurul său venit este ajutorul de şomaj. Gaz Metan a luat această decizie din cauza lipsei de lichidităţi, iar la finalul acestei luni, opt jucători îşi vor face bagajele.

"Era de aşteptat ca cineva dintr-un staff să iasă pozitiv la atâtea teste. Aici in Mediaş nu a fost niciun caz în tot oraşul, noi suntem bine izolaţi. Acum putem spune şi noi în sfârşit că vom avea media de spectatori din Bundesliga. Ar fi o surpriză ca CFR să nu ia campionatul în acest an. CFR are oricum 4 puncte avans, chiar dacă s-ar împiedica acasă cu CFR, tot ei ar avea prima şansă la câştigarea campionatului

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare