Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist din Superligă îl laudă pe Mihai Popa în presa din Italia, după ce portarul s-a înţeles cu Torino: ”E cu adevărat valoros”

Un fotbalist din Superligă îl laudă pe Mihai Popa în presa din Italia, după ce portarul s-a înţeles cu Torino: ”E cu adevărat valoros”

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la FCSB, Andrea Compagno (27 de ani), a fost chestionat de către jurnaliştii italieni după ce Mihai Popa a semnat cu FC Torino.

Italienii au părut surprinşi de alegerea celor de la Torino, aşa că au cerut mai multe informaţii de la ”spionul” italian din fotbalul românesc, Andrea Compagno.

Andrea Compagno îl laudă pe Mihai Popa: ”E de mare perspectivă”

Andrea Compagno a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Popa, cel care i-a dat mari bătăi de cap în acest sezon.

Italianul îl consideră un portar de mare perspectivă şi consideră că Torino a făcut o excelentă alegere prin înregimentarea lui.

Popa este un portar cu adevărat valoros. Am jucat împotriva lui de două ori anul acesta şi mi se pare de mare perspectivă.

Dă siguranţă echipei, a făcut două salvări nebuneşti împotriva noastră, aşa că sigur Toro a luat un portar de o valoare absolută”, a declarat Andrea Compagno, într-un interviu acordat italienilor de la Tuttosport, conform, torronews.net.

În cariera sa, Mihai Popa a evoluat pentru Academia ”Gheorghe Hagi”,  FC Farul (defuncta formaţie), Astra Giurgiu, Rapid Bucureşti şi, din 2021, la Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: andrea compagnomihai popatorino 

viewscnt
Articole similare