Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător al lui Eugen Trică s-a dezlănţuit la declaraţii. A fost eliminat, apoi a răbufnit: "Sunt mercenar. Să mă judece toate galeriile din lume"

Un jucător al lui Eugen Trică s-a dezlănţuit la declaraţii. A fost eliminat, apoi a răbufnit: "Sunt mercenar. Să mă judece toate galeriile din lume"galerie foto

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova 1948 a obţinut doar o remiză albă în meciul cu Farul Constanţa şi a ajuns la patru partide consecutive fără victorie în Liga a II-a. În ciuda rezultatului de pe propriul teren, oltenii au rămas pe primul loc în clasament, iar în ultima etapă, echipa lui Eugen Trică va juca, duminică, în deplasare la CSM Reşiţa, ocupanta locului 17.

"Suntem pe drumul cel bun, păcat că nu am avut realizări. În final mă declar mulţumit şi cu punctul luat, e un punct important. Totul depinde numai şi numai de noi. Trebuie să mergem, să câştigăm meciul şi să ne calificăm în play-off" , a declarat antrenorul Craiovei, Eugen Trică.

"De la atâta dorinţă, facem exces, un exces care ne costă şi sper să-şi intre în ritm echipa şi să fim o echipă din toate punctele de vedere. Eram nervos şi sunt şi acum, nu poţi să baţi minge din lateral în centru în minutul 87 cand echipa era desfacută. Trebuie să fim mai conştienţi, mai responsabili şi să nu ne asumăm riscuri. 

Noi mai avem o şansă şi şansa e a noastră dacă suntem deştepţi să profităm de ea duminică, sper să profităm. Mie îmi place să zic că sunt mercenar. Eu vin acasă, urmează să am o familie şi trebuie să văd interesul familiei mele. Interesul meu e să câştige echipa, să iau banii şi să plec acasă.

O spun răspicat, că asta sunt, om corect care spune lucurilor pe nume. Pot să fiu judecat de către toate galeriile din lume, eu răman la fel. După ce am văzut în acest meci, nu aş avea teamă în meciul de la Reşiţa. Jocul echipei începe să-şi revină. Trebuie să fim conştienţi, două etape n-am jucat nimic, am fost de râs" , a spus Denis Ispas.

Clasament Liga a II-a:

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare