Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător transferat de CFR a cerut să plece după doar o săptămână: ”A spus că e mai bine pentru cariera lui”. EXCLUSIV

Un jucător transferat de CFR a cerut să plece după doar o săptămână: ”A spus că e mai bine pentru cariera lui”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că un jucător transferat de CFR Cluj a cerut să fie împrumutat, după ce a constatat că nu se ridică la nivelul echipei.

La 1 iulie 2021, Daniel Paraschiv a fost transferat oficial de CFR Cluj. După numai o săptămână, tânărul atacant a fost împrumutat la FC Voluntari.

Andrei Vochin a dezvăluit că jucătorul a fost cel care a insistat să fie cedat la o altă echipă, deoarece încă nu se simţea pregătit pentru nivelul la care era campioana României.

Daniel Paraschiv a cerut să plece de la CFR, deşi doar ce fusese transferat

În vara lui 2021, CFR Cluj surprindea pe piaţa transferurilor, după ce îl luase pe Daniel Paraschiv, care până atunci jucase la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Daniel Paraschiv avea atunci 22 de ani, era cel mai bun jucător de la Viitorul Pandurii, dar şi-a dat seama într-un timp foarte scurt că n-are prea multe şanse la CFR.

Andrei Vochin a dezvăluit că atacantul a avut o discuţie deschisă cu cei din conducere, în care le-a transmis că încă nu este pregătit pentru CFR şi că ar prefera să joace pentru o altă echipă:

”Apropo de CFR, el a mai fost cumpărat o dată de CFR. Şi a realizat acolo că, în momentul sosirii lui la CFR, nu-i conferă dreptul de a juca la CFR. El, nu altcineva. Şi el a cerut să meargă împrumut.

A spus că e mai bine pentru cariera lui. E un jucător care gândeşte mult, asta cred că este principala lui caracteristică... nici stângul, nici dreptul, nici altceva, ci capul. Şi ăsta este un lucru foarte mare, pentru că, de foarte multe ori, se face o greşeală în selecţia jucătorilor. Se judecă numai după ce ştiu să facă cu piciorul şi, în fotbalul actual, cei mai mulţi reuşesc cu capul, în primul rând.

El este unul dintre ei şi declaraţia lui cred că este sinceră şi spune realitatea: sunt în continuare o promisiune, în momentul ăsta.

Ca promisiune nu o să poată să joace la CFR, niciodată. La CFR, dacă vrei să joci şi vrei să fii titular 100%, trebuie să fii certitudine. Că am văzut ce-şi doreşte Dan Petrescu.

Şi cred că mai este ceva. Cred că este suficient de inteligent să-şi dea seama când este dorit de o echipă sau este doar... curtat... şi chiar şi înaintea meciurilor directe”, a dezvăluit Andrei Vochin la Orange Sport.

După ce a revenit de la FC Voluntari, Daniel Paraschiv a fost împrumutat la FC Heramnnstadt, unde, în vara care a trecut s-a transferat definitiv.

Dan Petrescu îl regretă pe Daniel Paraschiv

În meciul FC Hermannstadt - CFR Cluj 2-3, Daniel Paraschiv a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. El a marcat primul gol al echipei sale şi a pasat decisiv la al doilea.

La finalul meciului, Dan Petrescu l-a lăudat pe Daniel Paraschiv şi a declarat că regretă foarte mult că CFR Cluj l-a lăsat atât de uşor să plece.

”Nu l-am avut eu (n.r. pe Paraschiv). CFR l-a avut, băiatul ăsta nu scăpa din mâna mea. Nu scăpa! Cel mai bun atacant român în momentul de faţă. Îl regret 100”, a spus Dan Petrescu.
 

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare