Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un meci de povestit”. Duelul din Gruia, la superlativ: ”Excepţional! Ai avut ce vedea”. Ivan, ratarea sezonului? ”E din cale afară de mare” | EXCLUSIV

”Un meci de povestit”. Duelul din Gruia, la superlativ: ”Excepţional! Ai avut ce vedea”. Ivan, ratarea sezonului? ”E din cale afară de mare” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi Universitatea Craiova au încheiat la egalitate în cel mai echitabil duel al rundei cu numărul trei din noul sezon al Superligii României, iar Basarab Panduru (53 de ani) a tras concluziile cu privire la jocul făcut de cele două combatante.

CFR Cluj şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a treia din Superligă.

Craiovenii au deschis scorul la Cluj, Alexandru Creţu, în minutul 10, după o pasă a lui Alexandru Mitriţă.

Gazdele au echilibrat partida, după startul dominat de olteni, şi au marcat golul egalizator în minutul 39, prin Yeboah, din pasa lui Tachtsidis.

Pe finalul reprizei, în minutul 43, Andrei Ivan a scăpat singur cu portarul Răzvan Sava, dar a şutat prea devreme şi a trimis pe lângă poartă.

După reluare, Nicuşor Bancu a scos de pe linia porţii de două ori în aceeaşi fază, la loviturile de cap ale lui Kresic şi Yeboah.

Raul Silva a trimis şi el cu capul, în minutul 57, dar Răzvan Sava a respins. Jefte Betancor a ratat şi el în minutul 75 şi partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

”Un meci de povestit”. Duelul din Gruia, la superlativ: ”Excepţional! Ai avut ce vedea”. Ivan, ratarea sezonului? ”E din cale afară de mare” | EXCLUSIV

La finalul meciului, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a lăusat jocul extrem de spectaculos din Gruia, mai ales cel din prima repriză.

Mai mult, acesta a evidenţiat calitatea celor două echipe, dar a subliniat şi câte un mare minus de partea fiecăreia: Krasniqi la CFR Cluj, respectiv Andrei Ivan la Craiova.

”Am avut un meci de povestit. Prima repriză a fost excepţională. Am avut de totate, în mare viteză, dribling, portari, goluri marcate, ocazii, ratări, tot ce vrei. 

Chiar a fost un meci bun spre foarte bun. Toată lumea trebuie lăudată, antrenorii şi jucătorii, ai avut ce vedea la meciul ăsta.

(n.r. despre primul meci al lui Reghecampf pe banca Universităţii Craiova) În mare parte, Reghe cunoştea jucătorii, pe alţii mai puţin.

Ne întrebam care e poziţia lui Krasniqi în acest 3-5-2 al lui Mandorlini, din extremă stângă în lateral stângă că va fi o problemă. În minutul 70 nu mai putea, nu mai trecea de ghepardul Vlădoiu

(n.r. despre ratarea lui Ivan) E din cale afară de mare. Tot Mitriţă îi dă pasa. Portarul alunecă, vrea să să ridice, alunecă, ai şi mingea pe piciorul drept, şi e Ivan, nu e Danciu, care e un copil.

După ce dai aproape 30 de goluri în doi ani pe o poziţie, te superi, nu superi (n.r. despre schimbarea poziţiei). În dreapta nu mi se pare că dă randament”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

CFR Cluj este pe locul secund, cu 7 puncte, iar Universitatea Craiova, cu 5 puncte, ocupă locul 6.

Afla mai multe despre: cfr cluj universitatea craiovacfr clujcraiovaandrei ivan 

viewscnt
Articole similare