Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou patron latifundiar în Liga 1. A luat o echipă de mare tradiţie şi face investiţii uriaşe pentru a-i lua faţa lui Gigi Becali

Un nou patron latifundiar în Liga 1. A luat o echipă de mare tradiţie şi face investiţii uriaşe pentru a-i lua faţa lui Gigi Becali
Comentarii

Gigi Becali este cel mai influent patron din fotbalul românesc, însă latifundiarul din Pipera începe să aibă concurenţă în Superligă.

De la intrarea sa în fotbalul românesc, în 2003, Gigi Becali se poate lăuda că este patronul cu cele mai mari investiţii din istoria Superligii. Odată cu trecerea anilor, latifundiarul din Pipera a început să aibă concurenţă puternică.

Universitatea Craiova are probleme la nivelul băncii tehnice, însă se bucură de stabilitate şi de forţă financiară în privinţa patronajului. Conform lui Dumitru Dragomir, Mihai Rotaru este cel de-al doilea latifundiar din fotbalul românesc, cu un portofoliu de peste 4000 de hectare de teren.

"Ăla de la Craiova, la fel, are peste 3-4000 de hectare de pământ. Mihai Rotaru e tare, este mai tare decât mulţi de tot. Nu este peste Gigi Becali. Nu este nimeni peste Becali, dar e tare şi Rotaru.

Rotaru are 4000 de hectare de pământ. Tare este şi Cristi Borcea. A intrat în afacere cu “One-ul”, peninsula asta. Şi are şi ăsta pământ. Neţoiu, Neluţu Varga, la ei nu mai ajungi" , a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalirotarucraiovafcsb 

viewscnt
Articole similare