Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou scandal uriaş în Spania. Luis Rubiales i-a plătit sume halucinante lui Pique. Pentru ce sunt anchetaţi cei doi

Un nou scandal uriaş în Spania. Luis Rubiales i-a plătit sume halucinante lui Pique. Pentru ce sunt anchetaţi cei doi
Comentarii

Cotidianul El Mundo susţine că fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, i-a plătit fostului fundaş al Barcelonei, Gerard Pique, suma de 24 de milioane de euro în 2019 pentru a-i mulţumi pentru rolul de negociator, prin intermediul companiei sale Kosmos, în relocarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită.

Această sumă enormă, pe care cei doi bărbaţi au ţinut-o secretă faţă de Barcelona, ar fi de trei ori mai mare decât cele 8 milioane de euro promise clubului catalan pentru a accepta să joace în Orientul Mijlociu.

"Sper că vei fi fericit să garantezi între 6,8 şi 8 milioane pentru clubul tău", i-a scris fostul şef al fotbalului spaniol în mesaje private lui Oscar Grau, directorul executiv al blaugrana la acea vreme.

Grau a răspuns, potrivit El Mundo: "Aş dori să vă felicit pentru schimbarea formatului (din 2019 se organizează un mini-turneu cu semifinale şi o finală în cadrul Supercupei), deoarece este excelent pentru promovarea fotbalului spaniol, pentru difuzarea acestuia şi, în plus, benefic pentru cluburile participante".

Afla mai multe despre: spania 

viewscnt
Articole similare