Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un oficial FRF, semnal de alarmă pentru naţională după ce a văzut echipa lui CFR Cluj cu Ballkani: "E o problemă" | EXCLUSIV

Un oficial FRF, semnal de alarmă pentru naţională după ce a văzut echipa lui CFR Cluj cu Ballkani: "E o problemă" | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a comentat echipa de start trimisă de CFR Cluj în primul meci din grupa de Conference League, cu Ballkani.

Andrei Vochin, înainte de Ballkani - CFR Cluj

Meciul Ballkani - CFR Cluj va avea loc astăzi, de la ora 19:45, în prima etapă din grupa G a Conference League, live text pe Orangesport.ro. 

Echipele de start:

  • Ballkani: Frasheri - Thaci, Dellova, Jashanica, Thaqi - Korenica, Zyba, Emerllahu - Gripshi, Rrahmani, Krasniqi
  • Rezerve: Balaj, Ljuljanovic - Potoku, Zarubica, Sinani, Shala, Abazi, Tusha, Maksutaj, Bekteshi, Berisha, Lucas
  • CFR Cluj: Scuffet - Braun, Matias, Burcă, Camora - Boateng, Mistrati, Cvek - C. Deac, Yeboah, Roger 
  • Rezerve: Bălgrădean - Brucic, Manea, Billong, Păun, Malele, Petrila, Janga, Kolinger, Bordeianu, Muhar, Buş 

Aproape de meciurile naţionalei României, Andrei Vochin consideră că prezenţa a doar trei români în echipa de start este o problemă pentru Edi Iordănescu, mai ales că această situaţie se petrece la campioana Superligii.  

"Dan Petrescu vine cu aport de străini mare, trei români în echipă, Camora şi doi români. Din perspectiva asta ne uităm cu atenţie la trei jucători, selecţionerul îi vede. E o problemă pentru naţionala României. Suntem în ultima competiţie (n.r. - Conference League), ne-am calificat cum ne-am calificat, asta e, dar în competiţia respectivă evoluează trei români. În Champions League nu avem niciun român, Ianis e accidentat (n.r. - la Rangers), în Europa League mai avem câţiva, iar aici trei români la una şi la FCSB mai mulţi. Se strâng şi acolo străinii. 

Dacă lui Dan petrescu i-am acordat laudele că a bătut Celtic, Rennes, că nu a pierdut cu Sevilla, atunci nu am cum să-l cauţionez pentru Pyunik sau pentru seara asta", a declarat oficialul FRF pentru Orange Sport. 

Naţionala României, noi meciuri în Liga Naţiunilor

România va disputa în septembrie ultimele două partide din Nations League, pe 23, la Helsinki, cu Finlanda, iar, pe 26, la Bucureşti, cu Bosnia şi Herţegovina.

Vineri, FRF a publicat pe site-ul oficial lista preliminară de convocări pentru stranieri pentru următoarea acţiune a echipei naţionale.

Afla mai multe despre: cfr clujfrfballkani cfr cluj 

viewscnt
Articole similare